Ianuarie 15, 2024
Jason Momoa a rămas pe drumuri, după divorțul Lisei Bonet: ”Acum trăiesc pe străzi!”
Chipeșul actor a dezvăluit că trăiește pe drumuri, după divorțul său de Lisa Bonet. Nu mai are casă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„La ora actuală, nici măcar o casă nu am”, a declarat miercuri vedeta „Aquaman” pentru „Entertainment Tonight”. „Locuiesc pe străzi.”

Actorul a explicat că este foarte implicat în documentarul său „On the Roam”, la care a lucrat intens și unde cercetează viețile unor artizani, muzicieni, sportivi în timp ce călătorește prin SUA. ”Mă aflu mereu în cele mai ciudate locuri”, a adăugat starul „Aquaman”, care stârnește rumoare în locurile în care apare. Mai ales în orașele mici, oamenilor nu le vine să creadă când îl văd, scrie okmagazine.ro

”Mereu am parte de reacția asta: ce cauți aici, în micul nostru oraș?”, a continuat el.

Lisa Bonet, Jason Momoa

„Îmi place ideea de a fi doar cu oameni obișnuiți și de a-mi face meseria, filmez și expun aceste trăiri, stârnesc curiozitatea.”

Noul proiect al lui Momoa are premiera pe 18 ianuarie, pe Max.

Între timp, starul „Fast X”, în vârstă de 44 de ani, a dezvăluit că stilul său de viață nomad va continua în viitorul apropiat, în timp ce se va îndrepta în Noua Zeelandă pentru a filma „Minecraft”.

Lisa Bonet, Jason Momoa

Jason Momoa și-a stabilit divorțul de Lisa Bonet luni, la scurt timp după ce ea a depus actele juridice. Publicația Page Six a aflat câteva detalii legate de divorțul celor două vedete: se pare că va fi ceva amiabil, cei doi ajungând la un acord cu privire la drepturile lor conjugale și proprietatea comună.

Conform dosarului, Lisa Bonet a cerut custodia fizică și legală comună a celor doi copii ai lor: Lola, 16 ani, și Nakoa-Wolf, 15 ani.

Divorțul fostului cuplu a fost catalogat drept „necontestat”, adică niciunul nu intenționează să acționeze în instanță.

Înainte de ”oficializarea” despărțirii, cei doi au stat separați aproape doi ani. Relația lor nu a mai putut fi surescitată, deși, aparent, și-au dorit.

Lisa Bonet, Jason Momoa

Povestea lor de iubire a început în 2005 și au oficializat-o în secret, în 2017.

Lisa Bonet a fost căsătorită anterior cu Lenny Kravitz, cu care are și o fiică, pe Zoë Kravitz.

Cel mai recent, Jason Momoa a avut o legătură romantică cu Eiza González, chiar au fost văzuți mergând împreună pe o motocicletă prin Malibu, California, în iulie 2022.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64936280250549