Februarie 15, 2024
Jane Fonda, despre relația lui J LO cu Ben Affleck. Actrița de 86 de ani nu a fost blândă: „E absurd!”
Despre relația dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck, care s-au împăcat după aproape 20 de ani de când au rupt logodna s-a vorbit mult de-a lungul anilor. Acum, însă, trei ani mai târziu de când s-au împăcat, Jane Fonda a făcut declarații neașteptate despre cei doi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult aşteptatul album "This Is Me.... Now", primul său disc de studio din ultimii aproape zece ani, care va ieşi pe piaţă odată cu single-ul "Can't Get Enough", a anunţat artista. Totodată, ea va lansa și This Is Me...Now: The Film”, peliculă ce va putea fi văzută pe o platformă de streaming, în aceeaşi zi, dar și un documentar ce aduce în prim plan imagini de la filmări. În cadrul acestuia apare și Jane Fonda, care a fost extrem de „tăioasă” la adresa actriței.

Ben Affleck și Jennifer Lopez 

„Vreau să știi că, nu știu de ce, dar mi se pare că investești prea mult în tine și în Ben, iar eu chiar îmi doresc ca asta să funcționeze”, spune Fonda în documentarul „The Greatest Love Story Never Told, care urmează să apară ca un making of după lansarea albumului și a filmului, scrie peroz.ro

„Asta e absurd”, a adăugat ea, adăugând: „Ascultă-mă, viața e mai mult decât a încerca să dovedești cuiva ceva, în loc să o trăiești. Tu știi foarte bine, fiecare fotografie în care sunteți vă arată sărutându-vă și îmbrățișându-vă”.

Neimpresionată de remarcile ei, Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani a izbucnit în râs și a spus: „Ăștia suntem noi și așa ne trăim viața”.

De asemenea, Jane Fonda a comentat și imaginile cu Ben Affleck care au fost surprinse la premiile Grammy din 2023, în care acesta avea o mimă foarte serioasă: „Pare atât de nefericit și eu mă întreb:„O, Doamne, ce s-a întâmplat?”, mai spune actrița în documentarul respectiv.

jennifer lopez și ben affleck 

„Nimic”, i-a răspuns Lopez.

Jennifer Lopez lansează „This Is Me...Now”, un album și un film

Potrivit Billboard, albumul vine după „This Is Me...Then”, dedicat partenerului ei de la acea vreme, Ben Affleck. O despărţire, o reîntâlnire şi o nuntă mai târziu, actorul se va afla în centrul albumului „This Is Me.... Now”.

Una dintre melodii, „Dear Ben Pt. II” va fi o continuare directă a piesei „Dear Ben” de pe „This Is Me... Then”.

Un concept care îl sperie puţin pe Ben Affleck, după cum mărturisea chiar Jennifer Lopez în urmă cu un an, într-un interviu acordat Apple Music.

„Aşadar, întregul mesaj al albumului este că această iubire există. [...] Dar cred că asta îl sperie pe Ben. Mi-a spus: 'Chiar vrei să spui toate astea? Iar eu am spus: 'Nu ştiu cum altfel să o fac'”.

Penultima piesă de pe noul album, „Midnight Train to Vegas”, pare a fi o referire clară la nunta surpriză a lui Jennifer Lopez şi Ben Affleck, care a avut loc anul trecut în Las Vegas.

Regizat de Dave Meyers, creatorul videoclipurilor muzicale pentru Coldplay, Ed Sheeran, Taylor Swift şi Billie Eilish, „This Is Me...Now: The Film” este descris într-un comunicat de presă ca fiind „o reinterpretare vizuală şi muzicală amuzantă, intimă, sexy şi fantastică a vieţii amoroase a lui Jennifer Lopez sub lupa publicului". „Publicul va fi captivat şi va pleca de la acest film cu speranţa că dragostea adevărată este mai mult decât un vis”, continuă comunicatul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91013526916504