Iunie 16, 2023
Iuliana Beregoi a pozat în ipostaze îndrăznețe, purtând un costum de baie senzual. Arată superb
Iuliana Beregoi se transformă pe zi ce trece într-o femeie puternică și independentă. Puștoaica, care a cucerit inimile copiilor cu piesele sale, a renunțat la inhibiții și s-a fotografiat într-un costum de baie îndrăzneț.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mulți ani, cântăreața din Republica Moldova a fost idolul copiilor, fiind urmărită de milioane de fani pe rețelele de socializare. Acum, la aproape 19 ani, Iuliana vrea să treacă la următorul nivel în cariera sa și să depășească pragul de idol al copiilor. În ultimul timp, piesele sale au un mesaj mult mai matur, iar artista vorbește mult despre dragoste în cântecele ei, scrie profm.ro

Nici aparițiile nu mai sunt atât de cuminți ca înainte, căci Iuliana postează deseori fotografii de la pisicină, îmbrăcată în costume de baie senzuale, care să-i pună în evidență silueta. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Chiar dacă unii urmăritori au criticat-o pentru genul acesta de postări, fanii adevărați ai Iulianei au crescut odată cu ea și au înțeles că aceste schimbări sunt normale în cariera ei: „Ești superbă Iuliana, nu asculta de gurile rele”/ „Fii tu indiferent de ce spun alții”/ „Noi te iubim oricum”/ „Ești cea mai frumoasă”/ „Te-ai maturizat frumos”.  

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Iuliana Beregoi și-a făcut cadou o mașină de 90.000 de euro

Cu ocazia majoratului, Iuliana și-a făcut un cadou la care mulți nici măcar nu pot visa: un bolid de 90.000 de euro pe care l-a cumpărat din banii strânși de ea până acum. A făcut această achiziție chiar înainte de a lua permisul de conducere, încrezătoare și motivată că în curând va fi șoferiță. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „PorOA CUSTOM tuning wheels detailing |en|w wrap”

"Visurile devin realitate dacă muncim, dacă ne înconjurăm de oamenii potriviți și dacă ne urmăm inima. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru că ați fost și sunteți alături de mine", a scris Iuliana pe Instagram, în dreptul unor poze în care a pozat mândră lângă mașina scumpă.

"Mașina mi-am cumpărat-o singură, cadou pentru mine, am muncit foarte mult pentru ea și mă bucur enorm de mult că, în sfârșit, e aici pentru mine", a declarat, pentru impact.ro, Iuliana Beregoi.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5343391895294