Decembrie 07, 2016
Irina Tarasiuc- Miss AQUARELLE 2016!
Aseară, în cadrul Karaoke Concert Hall a avut loc finala celui mai popular concurs de talente din Republica Moldova- Miss AQUARELLE! În opinia juriului, Irina Tarasiuc a devenit acea domnișoară care merită să devină ,,Fata de pe coperta AQUARELLE'', iar cu această ocazie noi îi transmitem cele mai sincere felicitări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a opta ediție ,,Fii fata de pe coperta AQUARELLE'', tradițional adună cele mai talentate, frumoase și inteligente domnișoare din întreaga țară.

Toate cele 10 finaliste au demonstrat numere artistice excepționale și s-au pregătit intens pentru acest proiect. Titlul Vice- Miss AQUARELLE 2016 a fost obținut de către senzaționala Sanda Popa, titlul ,,Miss Audience Choice'' i-a revenit finalistei Leo Ciobu. Partenerii proiectului, de asemenea au premiat tinerele talentate, demne de un premiu pe cinste. ,,Miss Goldleaf'' a devenit Viorica Ursul, iar titlul ,,Miss Bacio di Bolle'' i-a revenit frumoasei Olesea Nespeac.

Irina Tarasiuc- cea mai talentată domnișoară Miss AQUARELLE 2016!

Proiectul Miss AQUARELLE a devenit o adevărată tradiție. Opt ani la rând, cele mai inteligente, talentate și ingenioase tinere ale țării se vor lupta pentru coroana și titlul Miss AQUARELLE!

Concurența este mare întrucât bătaia se dă pentru titlul ,,Fata de pe coperta AQUARELLE''.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71704649925232