Noiembrie 21, 2022
Irina Rimes nu se teme de kg în plus: “Dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt”
Irina Rimes măsoară doar 1,49 m și nu a fost niciodată complexată de înălțime, ea simțindu-se la fel de bine și când poartă încălțăminte cu talpă joasă și când este pe tocuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Singura problemă a artistei era legată de greutate, întrucât fiind mignonă, orice kilograme în plus nu era ușor de mascat. Antrenoarea de la “Vocea României” a mărturisit, pentru Playtech Știri, că atunci când și-a dorit cu ardoare să scape de câteva kilograme, nu a slăbit niciun gram, așa că și-a concentrat atenția spre alte obiective și a acceptat fluctuațiile inerente de greutate.

Irine Rimes nu se stresează să slăbească: ce truc are vedeta?

Irina Rimes este un nume de referință în muzică, fiind una dintre cele mai apreciate și talentate artiste. Este conștientă și ea de succesul pe care îl are și care nu se măsoară nici în centimetri, nici în greutate.

E drept că imaginea are un rol esențial în carieră, însă bruneta nu a avut niciodată mari fluctuații de greutate. Perfecționistă din fire, cântăreața a găsit metode de a se simți bine în pielea ei și atunci când a considerat că acul cântarului nu i-a indicat greutatea ideală. “În primul rând port costume largi”, ne-a mărturisit ea trucul la care apelează câteodată.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, floare şi în aer liber

Irina Rimes: “Dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt”

O dată cu trecerea timpului, artista și-a dat seama că greutatea nu este esențială, ci modul în care muzica ei ajunge la sufletele oamenilor. Practic acesta a fost principiul care a ajutat-o să se relaxeze și să se concentreze asupra lucrurilor cu adevărat importante.

,,La un moment dat mi-am propus să slăbesc și nu slăbeam atunci când voiam foarte tare acest lucru. Nu slăbeam. Atunci când mi-am zis: dacă o să slăbesc, nu o să fiu mai talentată decât sunt și trebuie să lucrez pe alte părți.

Adică trebuie să mă dezvolt personal, trebuie să citesc mult, trebuie să scriu mult, să scot piese, să fac muzică, să creez, ceea ce știu să fac mai bine, că sport nu știu să fac și dietă nu știu să țin. Și abia atunci am început să slăbesc, atunci când nu mi-am mai dorit atât de mult.

Mănânc puțin vara și slăbesc, iarna mănânc mult și mă îngraș înapoi, cam ăsta e ciclul”, a declarat, pentru Playtech Știri, antrenoarea de la “Vocea României”, emisiune dififuzată la Pro TV, vineri seara.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

Irina Rimes: “Dacă îmi fac treaba bine, roadele vor fi pe măsură”

Vedeta Pro TV obișnuia să își stabilească anumite obiective de îndeplinit și să își noteze diverse lucruri, pentru a nu se abate din acest drum. Treptat, și-a dat seama că dacă își face treaba cu conștiinciozitate, rezultatele vor fi vizibile, ceea ce se și întâmplă.

“Până acum îmi propuneam chestii, le scriam pe foaie, pe jurnale, le puneam pe tablouri în casă ca să le văd, ca să știu unde mă îndrept, dar cu anii am cam renunțat la acest obicei și tot ce îmi doresc este să fim sănătoși cu toții, să fie sănătoși cei din jurul meu, să fiu și eu sănătoasă și să-mi fac treaba bine.

Cu siguranță dacă îmi fac treaba bine, roadele vor fi pe măsură”, a mărturisit, pentru Playtech Știri, Irina Rimes. Cea mai recentă piesă lansată este “Gata de zbor” în colaborare cu The Motans, scrisă împreună cu colegul și amicul ei Denis Roabeș, jurat și el la “Vocea României”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi text care spune „ELLE 1 I S”

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65000653266907