August 03, 2022
Irina Rimes are o înălțime surprinzătoare. ,,Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime!”
Celebra artistă Irina Rimes are o înălțime surprinzătoare. Cântăreața atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă și face furori cu fizicul de invidiat. Irina Rimes are o carieră de succes în muzică și se bucură din plin de celebritate. Dincolo de lumina reflectoarelor, vedeta a avut parte de multe provocări și a făcut sacrificii de dragul familiei și profesiei. Iată ce suferințe ascunde frumoasa cântăreață.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai apreciate artiste din Moldova și România, Irina Rimes, se află într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu formele sale perfecte. Aceasta nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy. Cu toate că Irina Rimes are o înălțime de doar 1,49 centimetri, aceasta a mărturisit că nu se simte complexată, ci este încrezătoare și mulțumită de modul în care arată.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

„Mă simt la fel de sexy și când port tocuri, și când am în picioare talpă joasă. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime!”, a declarat frumoasa artistă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi stând în picioare

La vârsta de 30 de ani, Irina Rimes se declară o femeie împlinită. Aceasta are un succes impresionant în muzică și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. În ceea ce privește planul amoros, artista a trecut prin multe suferințe, însă a reușit să treacă peste relațiile de dragoste tumultuoase și despărțirile dureroase.

Irina Rimes este extrem de activă și în mediul online unde își surprinde admiratorii cu fotografii îndrăznețe. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior 

Sursa - bzi.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.688232421875