Ianuarie 19, 2024
Inna și-a pus pe jar fanii cu noile imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat artista în Thailanda
Inna se află din nou în vacanță, după ce la începutul lunii ianuarie s-a relaxat în Egipt. De data aceasta, cântăreața în vârstă de 37 de ani i-a spus pe jar pe fani cu noile imagini din Thailanda, pozând în cele mai îndrăznețe ipostaze.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Artista a stârnit o mulțime de reacții din partea fanilor săi după ce a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii realizate pe balconul hotelului de lux unde a fost cazată. Ea a ales să poarte doar o pereche de bikini, lăsându-și bustul dezgolit, în timp ce purta pe cap un prosop alb, semn că abia ieșise din duș. 

Cu un decor spectaculos din Pattaya în fundal, Inna a atras atenția prin eleganța și senzualitatea ei, iar urmăritorii au fost fascinați de imaginile din vacanța exotică a logodnicei lui Deliric. Aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii, unii lăudând frumusețea artistei, însă au existat și câțiva critici care au considerat că Inna ar trebui să fie mai rezervată în ceea ce privește expunerea corpului său, scrie profm.ro

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

„Ești atât de fierbinte, încât nu știu cum de nu se topește elasticul de la lenjeria intimă”/ „Arăți fabulos”/ „Ești superbă, iubita”/ „De dezbraci din ce în ce mai mult”/ „Mai pune ceva pe tine, nu pare așa cald afară”/ „Nu-mi pot lua ochii de la tine”, sunt doar câteva comentarii pe care fanii le-au lăsat în secțiunea de comentarii a artistei. 

inna

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană.

inna (1) 

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Inna/ Foto: Instagram

Inna și Deliric/ Foto: Instagram 

inna la plaja



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81502318382263