Februarie 22, 2024
Inna, fotografiată de iubitul ei, pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos
Inna este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, în care poartă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto impresionante, realizate pe plajă la miezul nopții, chiar de iubitul ei, Deliric.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Fotografiile postate pe contul de Instagram o arată pe artistă îmbrăcată într-o rochie transparentă cu spatele gol, care i-a pus în valoarea silueta, având un decolteu adânc ce i-a evidențiat bustul generos.

În ciuda orei târzii, Inna a pozat extrem de provocator, debordând de energie pe plaja exotică. Imaginile i-au captivat pe fani, iar frumusețea naturală și sex-appeal-ul inconfundabil al artistei au demonstrat încă o dată de ce este una dintre cele mai apreciate personalități din industria muzicală, scrie profm.ro

„Ghiciți cine este fotograful?”, a scris Inna la descrierea fotografiilor, făcându-i pe fani să se ducă imediat cu gândul la logodnicul ei, Deliric. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, macrame şi rochie

„Ești ca o zeiță”/ „Ești atât de frumoasă”/ „Cred că Deliric s-a bucurat să te fotografieze în astfel de ipostaze”/ „Iubitul tău îți face cele mai frumoase poze”/ „Pentru evenimente, sunați-l pe Deliric”, au comentat fanii pe rețeaua de socializare. 

Ce face Inna pentru a se menține în formă în ciuda programului încărcat

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei, se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

inna (1)

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Inna



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.55675053596497