Octombrie 23, 2018
Îngerașul Candice Swanepoel a împlinit 30 de ani. Vezi cum a sărbătorit modelul
Modelul Candice Swanepoel de la Victoria's Secret, a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Vedeta a sărbătorit din plin aniversarea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Distracție și voie bună la aniversarea îngerașului de la Victoria's Secret, Candice Swanepoel. Modelul din Africa de Sud a împlinit vârsta de 30 de ani. Aniversarea a sărbătorit-o alături de prietenele sale. Printre invitate au fost și modelele de la Victoria's Secret, precum Martha Hunt, Joan Smalls și Elsa Holsk. 

Amintim că, modelul Candice Swanepoel și-a început cariera în modelling la vârsta de 15 ani. A fost descoperită ca prin minune la o piață de către niște angajatori din domeniul modellingului. În scurt timp, Candice a apărut pe coperta celor mai de amploare reviste din întreaga lume, precum Vogue, Elle, Cosmopolitan. Începând din anul 2007, modelul a devenit unul din îngerașii de la Victoria's Secret. Candice Swanepoel este una din cele mai bine plătite modele din lume.

 

 

Fotomodelul este căsătorită cu Hermann Nicoli, din anul 2005. După zece ani de relație, cei doi s-au logodit. Cuplul are doi copii, Anaca și Ariel. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82776403427124