Octombrie 09, 2023
Imaginea care a împărțit Internetul în două. Inna, criticată aspru după ce s-a fotografiat fără lenjerie: „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”
Inna (36 de ani), cea care face parte din topul artiștilor recunoscuți la nivel internațional s-a dezbrăcat de prejudecăți și de lenjeria intimă, și s-a postat pe Facebook. Imaginea cu pricina a încins imaginația bărbaților, stârnind invidia doamnelor și domnișoarelor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este una dintre cele mai talentate și mai iubite cântărețe din industria muzicală românească. Are o carieră de succes și o viață la care unii nici nu îndrăznesc să viseze, și, se pare, are și o doză mare de încredere în ea. Vedeta nu este la prima postare de acest gen, și relaxată ignoră comentariile răutăcioase de care are parte, scrie click.ro

Inna, mai sexy ca niciodată! 

Vedeta are o comunitate destul de mare în social media, acolo unde își face deseori simțită prezența. Are grijă ca orice apariție să se transforme într-una memorabilă, așa că nu se împiedică de prejudecăți și trece la fapte. 

Recent, în ultima fotografie postată, Inna apare purtând pe ea doar o cămașă albă, și nimic altceva în partea de jos a corpului. Ținuta a completat-o cu o pereche neagră de ochelari de soare, și a ales un cadru perfect pentru o fotografie reușită. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi ochelari

O asemenea faptă plină de îndrăzneală nu poate trece neobservată de ochii răutăcioșilor, care parcă așteaptă să deschidă tastatura și să scrie cele mai dure comentarii: „De unde ai pantalonii?”, „Mi-e rușine că sunt român”, sau „La îmbrăcat și dezbrăcat ești talentată”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.7313241958618