Februarie 07, 2018
Hilary Duff se va filma într-un thriller psihologic
Ți-o mai amintești pe Hilary Duff? Actrița și cântăreața care-n adolescență avea o popularitate incredibilă! Ea se întoarce pe micile ecrane într-un nou film. De data aceasta, Hilary se va filma într-un thriller psihologic.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița în vârstă de 30 de ani, se va filma într-un film cu un conținut emoțional și psihologic. Ea va interpreta rolul modelului american Sharon Tate, care a fost soția regizorului Roman Polanski. Filmările deja au început, iar Hilary nu a ratat șansa de a-și împărtăși cu noi pozele de la filmări. 

 

 

Filmul povestește istoria tragică a modelului american Sharon Tate, care a fost ucisă în anul 1969. În acea perioadă, modelul era însărcinată în ultimul trimestru. În anii 60 actrița era considerată una din cele mai frumoase femei din lume. Ea a fost ucisă în propria locuință de către Charles Manson, care a comis un șir de omucideri, fiind condamnat la închisoare pe viață. Filmul în care se va filma hilary Duff ne va povesti istoria tragică a modelului și actriței americane. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3021824359894