Decembrie 22, 2023
Halle Berry, dezvăluiri șocante despre menopauză. Actrița ia atitudine
Frumoasa actriță din Gothika își ia foarte în serios statutul de persoană publică și vrea să demitizeze o chestiune foarte importantă, despre care spune că ar trebui să-i preocupe chiar și pe bărbați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Subiectul menopauză pare unul sensibil chiar și în SUA. Halle Berry aduce în lumină câteva chestiuni extrem de importante, scrie okmagazine.ro

Halle Berry a făcut câteva dezvăluiri importante despre menopauză în weekend, care i-a cam zguduit pe fani. Actrița, care și-a asumat misiunea de a destigmatiza menopauza și de a face oamenii să vorbească despre asta, a postat trei videoclipuri de impact pe contul ei de Instagram, care au strâns rapid peste un milion de vizualizări și mii de comentarii, multe exprimând șoc și neîncredere față de ceea ce au auzit.

Halle Berry a avut chiar și o discuție sinceră cu senatorul american Cory Booker: ”Menopauză... Hai să vorbim despre asta! 9 din 10 femei nu au fost niciodată educate în legătură cu menopauza. De aceea, eu și @corybooker realizăm importanța acestor discuții.”, a menționat Halle.

Halle Berry reveals the identity of her mystery boyfriend

Actrița a punctat că acest subiect este stigmatizat și a spus că vrea să-l destigmatizeze, după ce a remarcat că multe femei trec prin menopauză singure și fără un grup de sprijin, ”pentru că pur și simplu nu se vorbește despre asta”.

Halle Berry punctează un lucru șocant: ”Înțelegeți că până în 1993, femeile nici măcar nu erau folosite în studiile clinice. Erau doar bărbați. Deci, cum am putea înțelege de ce avem nevoie când nici măcar nu făceam parte din studiu?”

halle berry GettyImages 1367942681 jpg

Ea a adăugat: „Femeile în vârstă de 30 de ani, dacă ar ști cum să ajungă la anii lor de menopauză și perimenopauză într-un mod mai bun, ar face-o.” Halle a afirmat că, „Dacă menopauza ar fi o problemă de sănătate a bărbatului, s-ar fi găsit o soluție până acum.”

Și totuși, menopauza este mai mult decât doar o problemă de sănătate a femeilor. Ea trebuie discutată, analizată și cât mai multe doamne trebuie să știe la ce să se aștepte și cum să o gestioneze, fără a trece prin experiențe marcante.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63038873672485