Ianuarie 24, 2024
Giovanna Antonelli, copleșită de nostalgie în timpul călătoriei în Maroc, țara în care s-a filmat serialul Clona
Au trecut peste 22 de ani de la lansarea telenovelei „Clona”, dar mulți își amintesc de povestea de dragoste a lui Jade și Lucas, care a continuat și în viața reală a protagoniștilor. Recent, actrița Giovanna Antonelli a călătorit în Maroc, țara în care s-a filmat celebrul serial.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au trecut peste 22 de ani de la lansarea telenovelei „Clona”, dar mulți își amintesc de povestea de dragoste a lui Jade și Lucas, care a continuat și în viața reală a protagoniștilor. Recent, actrița Giovanna Antonelli a călătorit în Maroc, țara în care s-a filmat celebrul serial, scrie perfecte.ro

 

Giovanna Antonelli, în vârstă de 47 de ani, s-a plimbat prin piața din Marrakech și a făcut poze cu localnicii. De asemenea, nu a ratat ocazia să mângâie câteva cămile. Acrița este o mare iubitoare de animale. 

„ Maroc a rămas în inima mea”, spune actrița de origine braziliană.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Giovanna Antonelli a purtat ținute moderne, dar și tradiționale. Cu văl pe cap, actrița pare că nu s-a schimbat deloc odată cu trecerea anilor.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană

Giovanna Antonelli și Murilo Benicio au format un cuplu și în afara platourilor de filmare, dar relația lor de dragoste a durat aproximativ trei ani. Cei doi au împreună un fiu, Pietro Antonelli Benicio, în vârstă de 17 ani.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5421652793884