Octombrie 09, 2023
Gina Pistol, în depresie după ce a născut-o pe Josephine. A apelat la terapie: „E absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima”
Gina Pistol a fost în depresie după ce a născut-o pe fiica ei și a lui Smiley. Cu ajutorul familiei și terapiei, vedeta a trecut peste momentele delicate, iar acum și-a organizat timpul mai bine, are timp pentru copil, dar și pentru ea, ține dietă și face sport pentru a reveni la silueta dorită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În martie 2021, Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă! Prezentatoarea și Smiley au trăit cea mai mare bucurie din viața lor, când au devenit părinți. Ulterior, vedeta s-a confruntat cu situații în viața de mamă și nu i-a fost ușor, scrie avantaje.ro

„Încă nu m-am recuperat sută la sută. Grea și lungă, cumva cei din jurul tău pun presiune pe tine, dar e prea mult pentru o mamă care abia a născut și care abia înțelege ce înseamnă a fi mamă, e prea mult', a spus soția lui Smiley, într-un interviu la Antena Stars.

gina-pistol-si-smiley-vacanta

Ulterior, ea a recunoscut că s-a luptat cu depresia, dar a mers la terapie. „Da! Și eu m-am confruntat, dar cred că toate femeile au asta, e absolut normal, e absolut normal să nu te conectezi cu copilul tău din prima, e absolut normal să-ți vină să fugi în lume când ți-e greu, că e și greu, dar femeile trebuie să înțeleagă că toate trecem prin asta. Eu nu am pozat niciodată doar partea frumoasă, nu am pozat niciodată că a fi mamă e foaret ușor', a mai adăugat ea.

gina-pistol-si-micuta-josephine

În prezent, Gina Pistol se ocupă de familia ei, dar și-a găsit timp și pentru ea. „Încerc și eu să mă ocup un pic de mine, adică de tot ce ține de mine… să țin o dietă, să mănânc mai sănătos, să fac puțină mișcare atunci când îmi permite timpul, să fac terapie, că e cel mai bine, investiția într-un terapeut bun este cea mai bună investiție pe care o poți face atât pentru tine, cât și pentru cei din jurul tău', a mai mărturisit vedeta.

Gina Pistol și Josephine



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.5019965171814