Octombrie 02, 2023
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au „rupt” internetul cu ultima postare: 4 milioane de aprecieri în doar 12 ore!
Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au „rupt” internetul cu ultima postare de pe rețelele de socializare. Cei doi au ieșit la o cină romantică în Arabia Saudită, iar fotografiile postate de Georgina pe pagina ei de Instagram au adunat 4 milioane de aprecieri în doar 12 ore.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cuplul format de Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo este unul dintre cele mai urmărite la nivel mondial, iar asta se datorează și imaginii pe care cei doi și-au creat-o pe rețelele de socializare.

Starul portughez al celor de la Al Nassr este de departe cea mai urmărită persoană de pe Instagram, cu nu mai puțin de 607 milioane de adepți. Însă, nici Georgina nu duce lipsă la acest capitol, având și ea 51.9 milioane de urmăritori, scrie prosport.ro

Sâmbătă, 30 septembrie, se pare că Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo au ieșit să ia cina la un restaurant exclusivist din Arabia Saudită, iar partenera lui CR7 nu a rezistat și a imortalizat momentul cu câteva fotografii, pe care ulterior le-a postat pe pagina ei de Instagram.

Imaginile au făcut furori în rândul internauților și, în doar 12 ore, aproape 4 milioane de persoane au apreciat postarea Georginei Rodriguez. Dacă e să ne rezumăm doar la ultimele 15 postări ale iubitei lui Cristiano, la cea de sâmbătă seară a primit cele mai multe aprecieri din partea urmăritorilor.

Pentru cina romantică din Arabia Saudită, Georgina a optat pentru o rochie de culoare albastră, în timp ce Cristiano Ronaldo a purtat o cămașă în carouri de culoare vișinie. În una dintre poze, cei doi se țin de mână pe masă și își etalează bijuteriile în valoare de sute de mii de euro: ceasuri cu diamante, brățări și un inel.

De asemenea, pe antebrațul stâng al Georginei Rodriguez se poate observa și ultimul tatuaj pe care aceasta și l-a făcut, constând în inițialele „C” și „G”, cu o inimă între ele.

Cristiano Ronaldo a negat zvonurile unei posibile rupturi între el și Georgina

În urmă cu mai multe săptămâni, în presa internațională au apărut zvonuri potrivit cărora, între Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-ar fi produs o ruptură. Motivul? Superficialitatea Georginei l-ar fi deranjat pe starul portughez, care s-ar fi gândit inclusiv la posibilitatea unei despărțiri.

Însă, Ronaldo a intervenit și a clarificat lucrurile, spunând că el și Georgina Rodriguez vor fi „mereu împreună”:

„Familia mea este întotdeauna lângă mine. Gio este implicată în toate proiectele mele, iar eu, la rândul meu, o sprijin. Are drumul ei (n.r. în afaceri) și o susțin 100%. Vom fi mereu împreună. Unul lângă altul suntem mult mai puternici.

Am mulți prieteni spanioli. Sper să petrecem la Madrid la fel de mult timp precum și în celelalte locuri unde avem case în Spania. Spania este, cu siguranță, unul dintre locurile în care vom locui după ce îmi termin cariera”, a declarat Cristiano Ronaldo, în luna iunie a acestui an.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2118399143219