Ianuarie 29, 2024
Georgina Rodriguez a împlinit 30 de ani. Cum a surprins-o Cristiano Ronaldo
Georgina Rodriguez a avut parte de o surpriză memorabilă cu ocazia zilei sale de naștere, din partea iubitului ei, Cristiano Ronaldo.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Distanța nu contează pentru Cristiano Ronaldo când vine vorba de familie. Superstarul portughez se pregătește pentru unul dintre cele mai importante meciuri ale sale din acest sezon, joi. Cu toate acestea, în ciuda programului său încărcat, căpitanul lui Al Nassr a avut grijă să își facă timp pentru a face un gest emoționant față de partenera, Georgina Rodriguez, care s-a bucurat de împlinirea vârstei de 30 de ani, scrie elle.ro

Georgina Rodriguez JOALI Maldives

Georgina se află în prezent în Maldive, unde își sărbătorește ziua de naștere alături de prieteni și familie. Ea este așteptată să se întoarcă la Riad în zilele următoare, alături de partenerul lui Cristiano, unul dintre cei mai mari susținători ai săi în timpul meciurilor. Al Nassr, echipa condusă de Cristiano Ronaldo, are un meci important în față, urmând să întâlnească pe 1 februarie, în Cupa Sezonului Riyadh, echipa lui Lionel Messi, Inter Miami.

georgina rodrguez joali

Iubita lui Ronaldo a fost în al nouălea cer în imaginile sale recente de pe rețelele de socializare, bucurându-se de ziua ei de naștere în Maldive. În ciuda faptului că se află la 2.300 de kilometri distanță de partenerul său de lungă durată, Cristiano Ronaldo a avut grijă să o facă să se simtă specială. Georgina a împărtășit pe contul ei de Instagram mesajul de ziua de naștere a partenerului ei, fiind văzută ținând în mână un buchet enorm de trandafiri în timp ce vorbea cu căpitanul lui Al Nassr pe un ecran gigant.

În fotografiile sale, Georgina a fost văzută bucurându-se de timp pe plajă alături de fiica sa. De asemenea, partenera lui Cristiano Ronaldo a organizat o cină festivă mai târziu în cursul serii, în imagini fiind prezenți și câțiva dintre prietenii apropiați și familia ei.

Georgina Rodriguez

Între timp, Cristiano, care a ratat ziua de naștere a partenerei sale, se recuperează pentru a fi într-o formă fizică optimă înainte de confruntarea cu Inter Miami. Jucătorul este în prezent indisponibil din cauza unei accidentări musculare. Cu toate acestea, rapoartele sugerează că jucătorul lui Al Nassr face tot posibilul pentru a fi în formă la timp pentru meciul cu eternul său rival, Lionel Messi.

Georgina Rodriguez JOALI Maldives

Iubita lui Ronaldo, colecție impresionantă de genți

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai apreciate și urmărite femei din mediul online, bucurându-se de atenția a milioane de fani pe rețelele de socializare. În acest an, iubita lui Cristiano Ronaldo și-a lansat cel de-al doilea sezon al reality-show-ului ei de pe Netflix, I am Georgina, care înregistrează vizualizări record.

Georgina Rodriguez si Cristiano Ronaldo, care are o avere estimată la 490 de milioane de dolari și este cel mai urmărit jucător de fotbal din lume pe Instagram, au transmis în repetate rânduri că nu au uitat de unde au plecat, în ciuda faptului că acum sunt înconjurați de lux.

Vedeta în vârstă de 30 de ani și-a expus în serialul său o colecție impresionantă de genți Hermès, a căror valoare depășește 1 milion de lire sterline. Cu toate acestea, Georgina a recunoscut că acestea sunt depozitate în dulapuri cumpărate din Ikea, recunoscut ca fiind un magazin de buget.

Fosta asistentă de vânzări nu a avut nicio reținere în a mărturisi că a cumpărat de la magazinul de articole pentru casă, în timp ce a dezvăluit cu mândrie că au economisit bani renunțând la alternativele „scumpe” de lux.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74226236343384