Martie 29, 2024
Georgina a mers la biserică, dar ținuta aleasă i-a înfuriat pe fani: „Așa îți arăți respectul față de religia ta?”
Georgina Rodriguez a atras oprobriul cu cea mai recentă imagine postată pe contul de Instagram, acolo unde are peste 58 de milioane de urmăritori.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Partenera lui Cristiano Ronaldo s-a întors în orașul în care a trăit ani de zile și a vizitat o biserică catolică.

Georgina s-a lăsat fotografiată într-o biserică din Madrid în timp ce privea mai multe sculpturi și ținea un buchet de flori în mână.

Ținuta aleasă de brunetă nu a fost pe placul internauților, iar unii dintre ei i-au transmis că „nu are pic de rușine”,scrie perfecte.ro

Bruneta a purtat o rochie albă, lungă până în pământ, cu mâneci evazate. Unii dintre urmăritori au considerat că ținuta nu este potrivită pentru biserică.

„Ar fi mai bine dacă ți-ai acoperi capul și ți-ai pune niște haine modeste înainte de a veni la biserică! Așa îți arăți respectul pentru religia ta? Doamne, ai milă!”, „Ce ridicol! Nici măcar când merge să se roage nu renunță la poze!”, „Așa se vine acum la biserică?”, „Nu ai pic de rușine!”, „Așa îi mulțumești Domnului pentru ce ai?”, sunt unele dintre mesajele postate de urmăritorii Georginei.

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Cristiano Ronaldo y Georgina Rodríguez conquistan la alfombra roja de ...

Alana Martina este primul copil al cuplului Ronaldo – Georgina Rodriguez, dar al cincilea pentru fotbalist, care a apelat de două ori la mame surogat. Cristiano și Georgina mai au o fiică, pe nume Bella Esmeralda. 

Sanremo 2020, i tentennamenti di Georgina Rodriguez - Foto - Kikapress.com



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.62376713752747