Septembrie 01, 2023
Gabriela Spanic, siluetă senzațională la 49 de ani. Cum arată cea mai îndrăgita actriță din Venezuela
Gabriela Spanic este una dintre cele mai iubite vedete din Venezuela. Este și acum în atenția fanilor, iar în Moldova a devenit populară grație rolurilor din seriale precum "Uzurpatoarea", "Stăpâna" sau "Intrusa". În 2014 a acceptat chiar să apară în telenovela românească "Numai iubirea", pentru care a filmat alături de Lucian Viziru.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astăzi, la 49 de ani, Gabriela Spanic este o femeie sigură pe ea, cu o siluetă de invidiat. Are același zâmbet larg și inconfundabil cu care făcea furori pe micul ecran, indiferent că juca roluri negative sau nu. Este activă pe Instagram, unde este urmărită de peste 2,5 milioane de fani, iar instantaneele din viața ei de zi cu zi nu lipsesc.

gabriela spanic 

Recent, diva s-a pozat într-o rochie foarte scurtă și strânsă pe trup, care i-a venit perfect pe formele voluptoase. Are și acum pătrățele pe abdomen, pe care nu se ferește să le arate, iar tunsoarea bob pe care o poartă și astăzi este foarte asemănătoare cu cea care-i venea atât de bine în "Uzurpatoarea".

 

Gabriela Spanic, despre cel mai greu moment al vieții ei: "Au încercat să ne otrăvească"

În primăvara lui 2022, Gabriela Spanic a acceptat să apară în podcastul lui Lucian Viziru. Printre altele, a povestit și despre unul dintre cele mai grele momente din viața ei. În 2010, asistenta ei personală a încercat să o otrăvească pe ea și familia ei.

„Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când am fost otrăviți, când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omo, dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața, îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult.

Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor, lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine, asta se vede și în viitor. Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine, după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferință, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100%. Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a povestit Gabriela Spanic, în cadrul podcastului lui Lucian Viziru.

Gaby Spanic se defiende y revela polémico dato sobre su caso con ...

Venezueleanca Gabriela Spanic are un băiat de 15 ani, pe care-l iubește ca pe ochii din cap. Gabriel de Jesus este rodul unei povești de dragoste cu un bărbat din țara ei natală, o poveste care s-a terminat urât, însă. Între 1997 și 2003, Gabriela Spanic a fost căsătorită cu actorul Miguel Angel de Leon.

„A fost un copil care s-a născut din iubire, a fost rodul iubirii cu un venezuelean. El mi-a cerut mâna de la mama mea, de la tatăl meu, mi-a dăruit un inel, trebuia să ne căsătorim, dar după aceea au fost situații foarte triste pentru că erau multe bârfe. I s-a spus că fiul meu nu este fiul lui, au fost multe bârfe, multe lucruri, am avut mai multe conflicte, apoi a încercat să mă lovească. Am fost pe punctul să pierd copilul, fiind însărcinată atunci, și i-am spus: 'Pleacă dacă tu crezi mai multe în bârfe decât în mine! Pleacă! Eu nu voi pierde un copil'. Nici până în ziua de azi nu l-am mai văzut”, povestea Gaby Spanic, în 2021, la o emisiune.

Gabriela Spanic comemora aniversário de 46 anos ao lado do filho – Pais ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.77676606178284