Mai 26, 2017
Ei sunt frații și surorile vedetelor noastre despre care nu știai
Sunt frumoși și vestiți, dar nu sunt singura mândrie a familie. AQUARELLE a decis să-ți facă cunoștință cu frații și surorile vedetelor noastre de care poate nici nu știai.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

1. Modelul, Irina Negara are o soră mai mică, Alina. Tânăra este studentă și e la fel de frumoasă ca și sora ei mai mare.

 

2. Prezentatoarea TV, Cristina Moldovanu, are și ea o soră mai mică și seamănă leit între ele. Luminița studiază jurnalismul și se pare că merge pe urmele surorii mai mari. De asemenea tânăra este pasionată și de muzică.

3. Interpretul, Igor Sîrbu este unicul fiu al familiei Sîrbu, dar nu și unicul copil. Solistul mai are două surori, una mai mare, Ecaterina, și una mai mică, Ina.

 

4. Interpretul Alex Manciu ține să ducă tradiția familie în următoarea generație. Alex are trei feciori și nu întâmplător. Interpretul are și el doi frați. Cel mai mare este Ionel- violonist, iar cel mai mic este Adrian- elev, care a început să-și bată calea în muzică.

 

 

5. Nutriționista Corina Dascălu de asemenea nu e unica în familie. Corina are o soră, Alina.

6. Interpretul, Dan Bălan, are și el o soră. Sanda este mai mare și urmează pașii mamei sale în televiziune. Tânăra este prezentatoare TV.

7. Actorul și prezentatorul TV, Emilian Crețu, pare a fi cel mai bogat în frați și surori. Acesta are doi frați mai mari, ambii purtând numele Ion, și două surori mai mici, Maria și Nina. Aceștia își trăiesc o viață liniștită departe de activitatea lui Emilian cu excepția Ninei. Tânăra preferă același domeniu ca al fratelui.

8. Prezentatoarea Lilia Ojovan are un frate care s-a căsătorit anul trecut, Lilu fiindu-i nașă de cununie. Cu regret, acum 2 ani, Lilia a pierdut un frate, în urma unui accident rutier. 

9. Regizorul Roman Burlaca are o soră mai mare care și ea activează în domeniul artei. Daniela Burlaca este actriță și regizor la un teatru din capitală.

10. Interpreta Adriana Ochișanu se mândrește cu o soră talentată. Renata a decis să nu meargă pe urmele surorii sale și activează ca make-up artist.

11. Prezentatorul TV, jurnalistul și actorul Andrei Porubin are un frate geamăn. Victor, cu toate că ar fi putut activa în domeniul artei, a decis să fie mai departe de viața publică. Acesta este profesor de muzică la Holercani.

12. Karizma are și ea o soră mai mare de care puțini din voi știu. Oxana este căsătorită și locuiește peste hotarele țării.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.6794428825378