Mai 08, 2023
Fițe de vedetă! Dorian Popa și-a asortat costumul cu mașina de 300.000 de euro pe care o deține
Dorian Popa (34 ani) este extrem de activ. După ce s-a operat la picior pe 9 martie, diagnosticul fiind ruptură de ligament încrucișat anterior genunchi drept, ligamentoplastie anatomică cu autogrefon tendon semitendinos și gracilis, totul pare că a reintrat în normal pentru artist.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Are agenda plină și este într-o continuă mișcare. Recuperarea merge foarte bine iar Dorian Popa se bucură din plin de mașina lui cea nouă cu mulți cai putere, Lamborghiniul din dotare cu care bate țara în lung și în lat, mai ales că i-a încăput în portbagaj geanta de Game Ready, în care are sistemul care îl ajută cu recuperarea la picior chiar și atunci când se află în mașină, scrie click.ro

„Pot să spun că în ceea ce mă privește, Dumnezeu a avut grijă de toate”, spunea Dorian când a văzut că geanta lui de Game Ready se potrivește de minune în spațiul în care-și ținea alt accesoriu de la Lamborghini. Și pentru că a avut ieri un botez la care și-a făcut apariția cu mare stil, celebrul artist și vlogger  și-a asortat costumul cu mașina de sute de mii de euro pe care o conduce decapotată și uneori chiar și la bustul gol.

Dorian Popa a făcut ieri prima baie pe anul ăsta în piscina lui din curte

„Să-mi spuneți voi mie cine se mai asortează cu interiorul mașinii sale, fraților!”, a exclamat, tare mândru de el, Dorian Popa, artistul optând pentru un outfit elegant, un costum în culori alb-negru, la care a asortat un adidas alb și unul negru, ca să fie în tendințe și unic, ca de obicei.

Dorian Popa a făcut ieri prima baie pe anul ăsta în piscina lui din curte

Dorian Popa a făcut ieri prima baie pe anul ăsta în piscina lui din curte



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.98430418968201