Februarie 22, 2023
Fiica lui Kim Kardashian și cea a lui Mariah Carey preiau conducerea pe TikTok
North West și Monroe au atât de mult succes pe populara aplicație de socializare, încât tind să își depășească și celebrele mame.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

North West a devenit, neoficial, prințesa TikTok-ului. Aplicația de socializare care a cucerit o lume întreagă și a invitat fanii în viețile multor celebrități, a transformat-o pe North West într-o mică mare vedetă, transmite okmagazine.ro

Fiica rapperului Kanye West și a lui Kim Kardashian. North a intrat recent în lumea social media. Și, pentru că este încă mică, mama ei și cu ea au făcut un cont comun, pentru a respecta regulile platformei. Inițial, când North a început să posteze pe TikTok, tatăl ei nu a fost încântat de acest lucru, mai ales că West se afla în plin divorț de Kardashian, iar fostul cuplu nu se înțelegea când venea vorba de activitatea online a fiicei lor. Între timp, însă, rapperul s-a împăcat cu ideea, iar contul lui North a devenit incredibil de popular, având 14,5 milioane de urmăritori și peste 410 milioane de like-uri la videoclipurile lor. Iar în cel mai recent au fost invitate și Mariah Carey și fiica ei, Monroe Cannon.

North West și Monroe Cannon cuceresc TikTok

Uitați-le pe Mariah Carey și Kim Kardashian! Este timpul ca fetele lor să strălucească. Fiica lui Kim Kardashian și fiica lui Mariah Carey au furat încet-încet lumina reflectoarelor cu ajutorul social media. Cele două fiice faimoase știu cum să lucreze pe TikTok și sunt la curent cu cele mai recente tendințe de pe aplicație, inclusiv una care o implică pe Mariah Carey.

 

O tendință recentă pe platformă implică un dans pe melodia de succes a lui Mariah Carey, "It's a Wrap". Nu cu mult timp în urmă, cântăreața a postat un TikTok jucăuș cu acea melodie, iar fanii au devenit obsedați de ea.

North West si Monroe Cannon 2 jpg 

Acum, fiicele lui Kardashian și Carey au făcut echipă pentru a crea un videoclip iconic pe platformă. North West și Monroe Cannon au dansat pe melodia în trending și, la mijlocul prestației, mamele lor au avut o intervenție artistică pe ultimul vers, "It's a wrap for you baby". Cu peste 3 milioane de vizualizări și peste 440.000 de aprecieri, filmulețul fetelor a devenit viral.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.2635791301727