August 16, 2023
Fiica lui Bruce Willis, Tallulah, mărturisiri despre propriile probleme de sănătate mintală
Tallulah Willis, fiica celebrului actor Bruce Willis, a făcut recent dezvăluiri despre propriile bătălii cu sănătatea mintală. Aceasta a mărturisit că problemele au început la 11 ani și s-au transformat în depresie, ADHD și anorexie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tânăra de 29 de ani, a vorbit la începutul acestei săptămâni despre lupta sfâșietoare a tatălui ei cu afazia și a povestit și despre problemele ei de sănătate și de sănătate mintală, cu care a avut de-a face de-a lungul anilor, scrie alistmagazine.ro

 

Tallulah a mărturisit într-un interviu acordat publicației Vogue că, la început, a înțeles greșit declinul mental constant al tatălui ei: „Am crezut că și-a pierdut interesul pentru mine. Deși acest lucru nu ar fi putut fi mai departe de adevăr, creierul meu adolescent s-a torturat cu niște gânduri greșite: că nu sunt suficient de frumoasă pentru mama mea, că nu sunt suficient de interesantă pentru tatăl meu.”

Într-o postare de pe Instagram, din 2020, fiica lui Bruce Willis și-a exprimat susținerea pentru toți cei care se luptă cu nesiguranța emoțională, dar și care au nevoie de sprijin pentru sănătatea mintală.

 

„Ziua mondială a sănătății mintale este o zi importantă pentru a crea vizibilitate și transparență în jurul a ceva care este pentru mine (și pentru sute de mii de oameni ca mine) un mod de viață de zi cu zi. M-am gândit mult să vorbesc despre experiența mea în legătură cu acest lucru, în mod public, atunci când este cazul. Mesajele de susținere primite pe care le-am primit cel mai adesea atunci când am făcut o postare mai vulnerabilă nu încetează să uimească și să îmi dea un sentiment de comunitate. Am TOC, BDD, MDD și anxietate severă. Mi-a luat 25 de ani să găsesc aceste acronime și când am făcut-o am simțit că încep să mă simt mai eliberată. Sper ca diagnosticul tău să nu te sperie sau să te facă să te vezi mai puțin valoroasă decât suntem: suflete unice care simt lumea puțin mai intens. Zilele în care mă simt rău mă sperie. Mi-aș dori să existe un punct în călătoria vindecării care să elimine orice șansă să mai apară o zi proastă, dar nu așa a fost experiența mea de până acum. În loc să fiu descurajată de acest lucru, am decis să-mi prețuiesc momentele bune și să fiu mai vocală atunci când mă simt că ajung într-o zonă mai puțin favorabilă. Sunt profund recunoscătoare pentru echipa mea de susținători, profesioniști, precum și prieteni/familie. Practic, nu aș fi aici să scriu asta fără ei. Sunt conștientă că este un privilegiu și nu este așa pentru toată lumea. Ieri, pe pagina @shopwyllis, am postat un videoclip cu o femeie incredibilă, Julia Childs Heyl, MSW, un avocat al vindecării, terapeut și autoare din Los Angeles, care descrie tehnici pentru a avea grijă de tine dacă terapia nu este accesibilă pentru tine. Ascultă dacă poți! Sunt recunoscătoare pentru viața mea și pentru creierul meu frumos dezordonat.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.54255247116089