Iunie 11, 2019
Fiica Laurei Cosoi a împlinit un anișor. Vezi cum a fost la petrecere
Acum un an, în familia actriței din România, Laura Cosoi s-a născut Rita.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A trecut un an deja de când Laura Cosoi a devenit mămică. Frumoasa fetiță apăruse pe lume pe 11 iunie 2018. Acesta este primul copil al celebrei actrițe din România, mult așteptatul copilaș. Fetița vedetei poartă numele Rita, forma scurtă a numelui Margarita, ceea ce înseamnă cinste, onestitate și curaj. 

Laura și Cosmin i-au organizat fetiței lor o mega petrecere. Împreună cu prietenii de familie, ei au amenajat curtea, au pregătit totul pentru serbare și s-au distrat de minune. Rita a primit multe cadouri, și s-a bucurat din plin de ele.

 

 

Rita este copilul lui Dumnezeu! A venit pe lume pe 11 iunie, acum un an. Si-a ales ca moment inceputul de vara, luna cireselor. Resimtim emotia primelor clipe in am tinut-o in brate, mirosul, lacrimile de bucurie, prima intalnire a privirilor noastre, prima declaratie de dragoste!
Copilul nostru bun, iti multumim ca ne-ai ales! Iti dorim o viata frumoasa, cu dragoste de oameni si fapte bune, cu intelepciune, zambete si credinta! Te iubim, Rita! La multi ani! ❤️ - a scris Laura Cosoi pe contul său de Instagram.  

 

 


 

Timp de un an, bombonica Laurei Cosoi a evoluat semnificativ. Acum fetița are șase dințișori, face deja câțiva pași de una singură, este foarte afectuoasă și foarte zâmbăreață. Vorbește tot timpul, pe limba ei. Iubește mult animalele, Spune mama, tata, papa, apa. Își iubește bunicii ! O adora pe Maria Callas pe care o ascultă când face baie. Ascultă poveștile cu atenție si are un cantec de leagăn preferat. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78306317329407