Decembrie 24, 2021
#FemeiaAnului2021: Vezi top 5 cele mai memorabile momente ale evenimentului (foto)
Natalia Gordienko, Constantin Moscovici, Dianna Rotaru, Emilian Crețu - sunt doar câteva din personalitățile notorii care au fost prezente la eveniment.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Tradițional, an de an revista Aquarelle adună cele mai influente, remarcabile și de succes femei din întreaga țară. După zecile de restricții și timp în care nu am reușit să adunăm acești oameni minunați, uite că în 2021 am reușit să readucem farmecul întâlnirilor offline și ale interacțiunilor vii cu oamenii. 

Premiul Național AQUARELLE „Femeia Anului” include toate domeniile de activitate ale unei femei. Premiem cele mai bune specialiste, cele care constituie motorul societății. Fiecare vot exprimat reprezintă o apreciere a adevăratelor valori, admirația pentru femeile care schimbă destine și ne duc faima.

În acest an, concursul a avut 5 categorii noi - ”Reporterul Anului”, ”Femeia în Societate Civilă”, ”Managerul Anului în Educație”, ”Avocatul Anului”și ”Psihologul Anului”.

Vezi câteva dintre cele mai memorabile momente ale serii:


Vocea Anului 2021 / Natalia Gordienko

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi persoane în picioare


Reporterul Anului 2021 / Cristina Gonța și soțul ei Mihai Gonța


Invitații serii / Doctor Lica Ecaterina


Invitații serii / Gabriel Nebunu și Doina Stratan-Atamanenco


Mămica Anului 2021 / Veronica Ghimp-Deineco alături de cei 3 copiii ai săi: Lia, Eva și Arsenie

Partenerii concursului: Mastercard, MOLDINDCONBANK, Digital Park, American Medical Center, Radacini, Gastrobar LIVE KITCHEN



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74333381652832