Decembrie 21, 2018
Femeia anului 2018 văzută cu ochii vedetelor autohtone!
Aseară a avut loc unul din cele mai grandioase evenimente a anului, și anume - FEMEIA ANULUI 2018! Vedetele de la noi din țară s-au împărtășit cu pozele de la eveniment cu urmăritorii lor de pe Facebook. Să vedem cum a fost la eveniment cu ochii vedetelor autohtone.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cea de-a 14-a ediție a proiectului "Femeia anului 2018" a avut loc aseară, 18 decembrie, la restaurantul Miadora. Lume multă și frumoasă a fost prezentă la acest eveniment. Vedetele autohtone au publicat numeroase poze de la "Femeia anului 2018" pe pagina lor de Facebook. Să vedem cum a fost la eveniment!

 

Tatiana Ustica

"Seară deosebită, revin mîine cu poze și mii de mulțumiri!" - a scris Tatiana Ustica pe pagina sa de Facebook. 

 

Ecaterina Lica

"Femeia Anului 2018! Cel mai frumos eveniment inainte de Craciun! O seara fantastica!!!" - a scris Ecaterina Lica pe pagina sa de Facebook. 

 

Natan împreună cu Natalia Cheptene

 "Aseară am fost din nou o parte din povestea colorată creată în Moldova datorită AQUARELLE în persoana doamnei Angela Sîrbu care de fiecare dată uimește cu stilul înalt, atitudinea și atenția față de detalii mici care se dovedesc a fi foarte importante pentru a organiza un eveniment memorabil , cald , aristocratic și prietenos, până la urmă - de poveste..." - a scris Natan pe pagina lui de Facebook. 

 

 

Dianna Rotaru

"FEMEIA ANULUI 2018 AQUARELLE" - a scris Dianna Rotaru la acest LIVE.

 

Daniela Burlaca împreună cu fiica

"Gala premiilor ,,FEMEIA ANULUI,, organizată al 14-lea an consecutiv, de către revista Aquarelle !!! Țin să mulțumesc tuturor celor care au votat numele meu la categoria ,,Actrița anului,,...vă doresc numai de bine și emoții de bucurie așa cum le-am trăit și eu datorită dvs. Felicitări tuturor femeilor de succes, câștigătoarele anului 2018 !!! La mai multe!" - a scris Daniela Burlaca pe pagina de Facebook.

 

 

Lolita Eversdijk 

 

Brio Sonores și Anastasia Cușnir

 

Ana Popova

"Prieteni astăzi am luat premiul Designerul Anului organizat de către revista AQUARELLE! Simt o mare mândrie pentru echipa mea si pentru realizările noastre! Vă mulțumesc pentru susținere și pentru ca credeți in noi (...)" - a scris Ana Popova pe pagina sa de Facebook. 

 

Vera Nastasiu

"Vreau să mulțumesc echipei Aquarelle și tuturor celor care m-au susținut în proiectul "Femeia Anului" la categoria Business Lady 2018. Sunt onorată să împart cu dvs. acest premiul."  - a scris Vera Nastasiu pe pagina de Facebook.

 

Corina Cojocaru-Ulianovschi

"Ce surpriza placuta la sfarsitul acestui an 2018 destul de tumultos, dificil si activ in viata mea ... Sunt emotionata si onorata pentru acest Premiu special, familial si profesional (3 in 1) acordat in asta seara la Chisinau de catre Revista pentru Femei Aquarelle (...)" - a scris Corina Cojocaru-Ulianovschi pe pagina de Facebook.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9251549243927