Septembrie 29, 2023
Fanii lui Jennifer Aniston în delir, după ce actrița de 54 de ani a apărut într-o pereche de bikini
Gazda The Morning Show, în vârstă de 54 de ani, a arătat uimitor pentru ședința foto CR Fashion Book.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița din ”Friends” ne reamintește cu fizicul său impecabil că fiecare femeie are vârsta pe care o merită, în funcție de cât de mult se valorizează. Și, da! Jennifer Aniston știe să se pună în valoare. Știe să își prelungească tinerețea, iar ritualurile sale zilnice este evident că dau rezultate, căci interpreta personajului Rachel Green are una dintre cele mai invidiate siluete de la Hollywood.

 Jennifer Aniston și-a declarat iubirea pentru sport de multe ori și nu se sfiește să-și arate rezultatele impresionante, scrie okmagazine.ro

La cea mai recentă ședință foto, actrița debordează de energie și își etalează fizicul apetisant.

 Jennifer Aniston a publicat pe contul său de socializare o înregistrare HOT de la ședința foto pentru veterana din industria modei Carine Roitfeld și a celui mai recent catalog al său,  emblematicului CR Fashion Book, dedicat muzelor.

Vedeta Morning Show a fost printre cele 11 „muze” alese, deși doar alte trei au fost dezvăluite până acum: Kim Kardashian, Post Malone și Lara Stone. Așa cum se vede în filmare, ședința foto a fost explozivă, iar diva apare inclusiv într-o pereche sexy de bikini negri, care i-a pus pe jar pe fanii săi.

VIDEO AICI

Una dintre cele mai reușite imagini ale campaniei este însăși coperta, unde o vedem pe actriță într-una dintre cele mai sexy ipostaze de până acum: este o fotografie alb-negru, în care diva are un sutien negru de piele peste un maieu alb.

Aniston Jennifer CR, Instagram (1) jpg 

Jennifer Aniston a mulțumit public echipei de stiliști, care s-a ocupat de ea: „@carineroitfeld a fost un vis devenit realitate să lucrez cu tine”, a scris ea într-una dintre postările ei, adăugând: „Și incredibila @zoeygrossman. Echipa atât de talentată la coafuri și machiaj…”.

Aniston Jennifer CR, Instagram  

Aniston Jennifer CR, Instagram  

Aniston Jennifer CR, Instagram  

Fanii actriței nu au stat prea mult pe gânduri și i-au lăudat apariția și ședința foto, copleșind-o cu complimente. Anul acesta a fost foarte productiv pentru Jennifer Aniston, care a jucat din nou alături de Adam Sandler în comedia ”Murder Mystery 2”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88944911956787