Februarie 20, 2024
Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă cu soțul Bruce Willis: „Dragostea este un lucru frumos”
Emma Heming Willis a publicat o fotografie cu soțul Bruce Willis: „Dragostea este un lucru frumos”. Emma Heming Willis și Bruce Willis s-au cunoscut în 2007 și sunt căsătoriți din martie 2009.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emma Heming Willis a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților împreună cu soțul ei, Bruce Willis.Emma, în vârstă de 45 de ani, a distribuit o fotografie cu ea și cu Bruce, în vârstă de 68 de ani, la Niagara Falls din Ontario, Canada, pe Instagram. Fotografia îl arată pe Bruce zâmbitor, în brațele Emmei.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane şi cascadă

„Dragostea este un lucru frumos. Vă doresc tuturor o Ziua Îndrăgostiților Fericiți”, a scris Emma în descriere. Ca răspuns la un urmăritor care a întrebat dacă fotografia a fost făcută pe partea canadiană a Cascadei Niagara sau peste granița cu SUA, Emma a adăugat într-un comentariu că fotografia are cel puțin 10 ani, scrie catine.ro

„Da! Cu mulți ani în urmă! Cred că a fost în 2010”, a scris ea despre imagine. Într-un alt comentariu, ea a confirmat că fotografia a fost făcută în martie 2010, la un an după ce cuplul s-a căsătorit în Turks, în Caicos, pe 21 martie 2009.

Bruce Willis and wife Emma celebrate Valentine’s Day with rare photo: ‘Love is a beautiful thing’

Emma și Bruce s-au întâlnit pentru prima dată în 2007, la câțiva ani după despărțirea lui Bruce de Brooke Burns. Bruce a fost căsătorit anterior cu Demi Moore, cu care el și Emma sunt într-o relație foarte bună. El și Emma au făcut una dintre primele lor apariții publice împreună la Festivalul de Film de la Sundance în ianuarie 2008.

Cei doi au împreună două fiice, Evelyn, de 9 ani, și pe Mabel, de 11 ani, pe lângă cele trei fiice adulte ale lui Bruce din relația cu Moore: Rumer Glenn Willis, 35 de ani, Scout LaRue Willis, 32 de ani și Tallulah Belle Willis, 30 de ani.

Emma Hemming Willis ține mereu fanii la curent cu starea soțului ei

Emma a publicat în mod regulat fotografii și amintiri cu Bruce pentru a marca zilele de naștere, aniversari și alte ocazii speciale. Pe 1 februarie, ea a postat mai multe instantanee ale ei și ale lui Bruce într-o cabină foto, care au fost făcute cu ocazia împlinirii a 60 de ani a starului Die Hard, în 2015.

„Iubesc pozele amintiri”, a scris Emma în acea postare, pe care a postat-o pe Instagram. „Aceasta a fost o noapte plină de distracție pentru cea de-a 60-a aniversare a lui Bruce în 2015.”

Bruce Willis and wife Emma celebrate Valentine’s Day with rare photo: ‘Love is a beautiful thing’

Cuplul a sărbătorit 16 ani de când au început să se întâlnească. Emma a distribuit atunci fotografii cu ea și Bruce pozând pe un fundal însorit la acea vreme pentru a marca ocazia.

„16 ani cu acest bărbat special”, scria ea la acea vreme. „Dragostea și adorația mea pentru el doar cresc.”

Actorul a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Bruce Willis a decis să se retragă din actorie și să se concentreze asupra stării sale de sănătate. Familia și prietenii îi sunt mereu alături și încearcă să-i ajute cum pot. Bruce și-a continuat viața datorită lor într-un mod „cât mai normal cu putință”. 

Bruce Willis and wife Emma celebrate Valentine’s Day with rare photo: ‘Love is a beautiful thing’



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.46486067771912