Februarie 18, 2020
(POZE) Emilian Crețu se distrează de minune alături de maimuțe. Vezi unde își petrece vacanța

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În timp ce unii s-au îmbolnăvit de epidemia dragostei, sărbătorind la maximum Ziua Îndrăgostiților, prezentatorul și actorul Emilian Crețu a decis să-și petrece timpul alături de sora sa. Cei doi și-au luat bagajele și au plecat departe, în țările calde. 

Actorul a ajuns în Indonezia, în paradisul maimuțelor, în Mandala Suci Wenara Wana, sau cunoscută sub numele de pădurea maimuței Ubud. Acesta este sanctuarul și habitatul natural al maimuței cu coada lungă balineză.

Desigur că Emilian nu a ratat ocazia să facă câteva poze cu caraghioasele maimuțe pe care le-a întâlnit acolo. Acesta a încărcat pe pagina lui de Facebook câteva poze haioase. 

 

 

 

Într-una din postări, Emilian Crețu a scris că aceasta este una din cele mai frumoase vacanțe din viața lui. Actorul a purtat o perucă, întruchipându-se astfel în personajul îndrăgit de multă lume - Geta. Pe fundal apărea o inimă cu inscripția - I love Bali. 

 

 

 

 

Aflându-se în Bali, actorul împreună cu sora sa s-au întâlnit cu prezentatoarea de televiziune de la noi din țară, Daniela Ciocanu, care mai bine de o lună își petrece acolo concediul de maternitate. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4263496398926