Noiembrie 16, 2023
E oficial! Brad Pitt își prezintă public noua iubită, e prima relație serioasă după divorț
A stat ceva timp și a cumpănit bine. Este această femeie cu adevărat partenera sa potrivită, în acest moment al vieții sale? Ei bine, se pare că da. Brad Pitt nu mai este oficial single.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chipeș, bogat și celebru, Brad Pitt este și foarte matur acum. Nu s-a grăbit să-și mărturisească dragostea, înainte de a fi sigur pe ea.

Deși sunt de aproape un an împreună, abia acum celebrul actor din ”Troia” și ”Legendele toamnei” își asumă public relația cu frumoasa Ines de Ramon, scrie okmagazine.ro

Ines de Ramon jpg 

Îndrăgostiților pare că le merge din plin, susțin apropiații acestora în Revista People. Unul dintre ei a detaliat, sub protecția anonimatului: ”Este prima relație corectă a lui Brad de la divorț. A început să o prezinte drept iubita sa. Este grozav că îl văd și pe el fericit”, lăsând să se înțeleagă că Ines de Ramon îl face fericit pe star de un an de zile.

Cei doi au fost surprinși încă din ianuarie într-o escapadă romantică.

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, Foto Profimedia (2) jpg 

Paparazzii stau cu ochii pe Ines de Ramon, doar-doar mai surprind ceva. Tânăra iese de obicei în oraș singură sau cu prietenele sale.

Relația promite așadar să treacă la următorul nivel. Declarațiile acestea vin la puțin timp după ce cuplul a avut prima apariție publică la cea de-a 12-a gală anuală LACMA Art+Film, festivitate înțesată de vedete.

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, Foto Profimedia

Brad Pitt are 59 de ani, iar Ramon doar 32. Cu toate acestea, cei doi sunt foarte fericiți și pe aceeași lungime de undă.

Deși cuplul nu a pozat oficial la eveniment, surse ale publicației People au dezvăluit că sunt foarte iubitori unul cu celălalt. Au glumit, au râs, s-au distrat pe cinste la eveniment.

Ines de Ramon, iubita lui Brad Pitt, Foto Profimedia

Relația lor a debutat în noiembrie 2022, când Brad Pitt și Ines de Ramon au mers împreună la un concert Bono, alături de prietenii actorului, Cindy Crawford, Rande Gerber and Sean Penn.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1725013256073