Decembrie 15, 2023
După dietă, Andreea Marin e mai sexy ca oricând! Ce bine îi stă în pantaloni de piele!
Slabă și sexy! E cam cum își dorește aproape orice femeie să fie în prag de Sărbători. Iar ea a obținut acum un trup de adolescentă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andreea Marin e mai sexy și mai radioasă ca oricând! Și asta pentru că toate-i merg din plin, de la proiectele profesionale și împlinirile personale, până la dieta pe care a ținut-o cu gândul în principal la sănătate. Și dacă am văzut-o cu toții îmbrăcând rochii de gală, haine business și ținute sofisticate, mai clasice ori mai inovatoare, de data aceasta o vedem nu doar cu o siluetă nouă, ca de adolescentă, ci și într-un outfit pe care și l-ar dori orice tânără cu datele ei fizice, anume suplă și cu picioare lungi, tonifiate, scrie okmagazine.ro

Voi v-amintiți când ați văzut-o ultima oară în pantaloni strâmți de piele? Sincer, nici noi, dar privind-o acum într-o ținută all black, cu top cu dantelă, pantaloni stretch din piele și o haină scurtă mițoasă, totul accesorizat cu pantofi cu toc, geantă și bijuterii în ton.

Who’s that girl? Andreea Marin are la 49 de ani aceleași dimensiuni ca în liceu. FOTO: Instagram

Ce-i drept, tot acest look a fost compus în magazinul unui brand românesc, Nissa, a cărui clientă este de ani buni și pe care îl apreciază și acum. Iar ținuta sa face parte din colecția de Sărbători, plină de sex appeal și strălucire, din care face parte și o rochie sclipitoare care i-a făcut cu ochiul.

Credem și noi! Căci silueta sa chiar merită pusă în valoare, după efortul de-a pierde 16 kilograme. „Ați slăbit foarte mult? Sunteți bine?”, i s-a adresat o fană într-un mesaj postat pe Facebook. „-16 kilograme, exact cât trebuia”, i-a răspuns prompt Andreea Marin.

Andreea Marin, sexy în pantaloni de piele. FOTO: Instagram

Dieta ținută de Andreea Marin

Zâna Surprizelor are mereu grijă de sănătatea ei, însă anul acesta un avertisment primit de la medic a făcut-o să se mobilizeze și să țină serios o dietă. „Am slăbit 16 kilograme. Mai am 3-4 kilograme de dat jos. Nu vreau mai mult. Am ajuns aproape la greutatea din liceu, deci nu vreau să exagerez. Important este să fiu sănătoasă”, a dezvăluit ea în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Pentru a ajunge la rezultatul dorit, Andreea Marin  a renunțat la alimentele bogate în grăsimi și zahăr. „Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult”, spunea anterior într-o emisiune la Antena Stars.

Andreea Marin, sexy în pantaloni de piele. FOTO: Instagram

Concret, ce mănâncă? Vedeta a spus în emisiunea lui Cristian Brancu de la Prima TV că obișnuiește să servească un mic dejun bogat în nutrienți, spre exemplu unul alcătuit din ouă, brânză și legume. Un alt truc alimentar este să își înceapă masa cu o salată, care îi va scădea impulsul de a consuma ulterior carbohidrați. Iar postul intermitent, cu acele ore de pauză alimentară, este și el foarte eficient.

Andreea Marin, sexy în pantaloni de piele. FOTO: Instagram 

Andreea Marin, sexy în pantaloni de piele. FOTO: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.79878401756287