Octombrie 13, 2018
Ducii de Sussex la nunta prințesei Eugenie: Vezi ce look-uri au abordat cei doi!
Un mare eveniment a avut loc în Marea Britanie, prințesa Eugenie, nepoata reginei Elizaveta a II-a, s-a căsătorit. La nunta regală au fost prezenți cei mai râvniți invitați, atât din casa regală, cât și din industria filmului, a modellingului dar și multă lume excepțională.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ducii de Sussex au fost și ei la fel de eleganți. Meghan Markle a ales o rochie mai sumbră decât cea a lui Kate. Ea a purtat un palton de culoarea albastru închis de la Givenchy, și o pălărioară cochetă de la Noel Stewart. Simpaticul ei soț, prințul Harry, a purtat un smoking de culoarea neagră și pantaloni de culoare sură cu dungi. Amândoi formau un cuplu perfect!

 

 

Amintim că, Prinţesa Eugenie, una dintre nepoatele reginei Elisabeta şi a noua în ordinea succesiunii la tron, este fiica cea mare a Prințului Andrew. În vârstă de 28 de ani, prințesa s-a căsătorit vineri cu Jake Brooksbank, un om de afaceri de 32 de ani, implicat în domeniul băuturilor alcoolice. Cei doi s-au cunoscut în 2010 şi s-au logodit la începutul acestui an.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67962408065796