Martie 13, 2024
Drama neștiută din viața Adelei Popescu. Prin ce chinuri a trecut soția lui Radu Vâlcan
Are o viață la care unii poate doar visează și se mândrește cu o familie frumoasă și numeroasă. Soție și mamă a trei copii, Adela Popescu a atins un fiecare țel pe care și l-a propus, încă de la debutul său în lumina reflectoarelor. Totuși, puțini își mai amintesc chinul pe care l-a îndurat acum ani în urmă. Despre ce a fost vorba?

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De la o vârstă fragedă, Adela Popescu a topit inimile românilor în urma aparițiilor sale în diverse seriale românești. Totuși, un impact puternic asupra psihicului vedetei l-a avut drama vieții personajelor pe care le interpreta. 

Adela Popescu: „Creierul tău primește doar imagini groaznice”

Într-un interviu acordat în anul 2021 lui Mihai Morar, vedeta de televiziune mărturisea că a fost greu încercată pe plan emoțional după 12 ani de jucat în filme și seriale. Anxietatea și-a spus cuvântul și a fost strict legată de episoadele marcante în care s-a pus în pielea personajului și creierul ei nu mai reușea să facă diferența între realitate și ficțiune, scrie click.ro

„A fost o perioadă când munceam foarte mult, iar personajele pe care le interpretam, cele de protagonist, erau încercate de viață. Și eu nu filmam câteva luni, filmam un an, aveam o pauză de o lună, două, și apoi iar serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groznice spune: mă, e nasol ce trăiești tu, că el nu mai face diferența”, a spus Adela Popescu într-un interviu acordat lui Mihai Morar, pe Youtube.

 

Oboseala cronică și anxietatea și-au lăsat amprenta o perioadă bună de timp în viața soției lui Radu Vâlcan, care nu s-a sfiit să abordeze aceste subiecte pe care, din păcate, sunt sau au fost prezente în viața multor artiști.

„Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni când nu puteam să dorm, mi-era frică să închid ochii. Mi-era frică de întuneric, de mulțime, nu puteam să fac duș și să am ușa închisă. Apoi, m-am liniștit brusc, la mine a fost un lucru care avea legătură cu oboseala cronică”, a mai spus Adela Popescu.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.6524338722229