Octombrie 19, 2022
“Domnișoarele angajate să prezinte știri - un efect al sărăciei” Dan Negru, dezamăgit de televiziuni
Dan Negru este dezamăgit de televiziunile din România după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni pe micile ecrane.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dan Negru este dezamăgit de televiziunile din România, care angajează tineri fără experiență, în loc să le ofere locuri de muncă oamenilor cu o carieră îndelungată pe micile ecrane, dându-le ca exemple pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu.

Dan Negru, mesaj dur după ce Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au rămas fără emisiuni la TV

După ce a plecat de la Antena 1, Dan Negru a revenit cu succes la Kanal D, acolo unde a început să prezinte un quiz show, Jocul Cuvintelor. Acum moderează o altă emisiune de același gen, Tu Urmezi.

Dan Negru se numără printre puținii prezentatori români care continuă să aibă succes după zeci de ani de carieră. Alte vedete TV nu au fost la fel de norocoase și nu au proiecte în acest moment.

Prezentatorul de la Kanal D spune că televiziunile nu le mai vor pe Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, deși au multă experiență și au avut mult succes în trecut.

Dan Negru îi critică pe patronii televiziunilor, spunând despre aceștia că preferă să angajeze tineri neinstruiți, pe salarii mici, în locul profesioniștilor.

“Televiziunea din România e singura din Europa care crede că apariția la tv se termină la 25 de ani. Domnișoarele angajate să prezinte știri sunt un efect al sărăciei.

Un reporter tv de la noi câștigă ceva mai mult decât un casier la un hypermarket și astfel televiziunilor le convine să angajeze tineri fără pretenții materiale, dar care sunt fericiți că se văd la tv. 

Cred că sunt singurul care a prezentat alături de ambele, și de Andreea și de Mihaela, show-uri tv. Am admirat mereu generozitatea și profesionalismul lor.”, a declarat Dan Negru pentru ego.ro.

Dan Negru a dat exemplul prezentatoarei Ellen DeGeneres, care are un succes răsunător la 64 de ani. Larry King, care a făcut istorie în televiziunea mondială, s-a lansat la 50 de ani în TV.

Dan Negru, despre dispariția Andreei Marin și a Mihaelei Rădulescu de pe  micile ecrane: „Un efect al sărăciei” | Româneşti, Vedete | Unica.ro

Dan Negru, despre tinerii prezentatori din România

Prezentatorul TV a mai spus că sunt mulți tineri la TV care nu știu despre ce vorbesc atunci când se află pe micile ecrane. Cu toate acestea, “Regele Audiențelor” știe că nu este vina lor.

Dan Negru consideră că în televiziunile din România prezentatorii sunt discriminați din cauza vârstei.

“Doar în România vezi tineri de 19 ani citind știri despre bombardamentele din Odessa si pe fața lor se vede că nu știu unde e Odessa pe hartă. Nu e vina lor, e vina unui sistem care-i exploatează.

Nu e cea legată de rasă, sex sau de culoarea pielii, ci e discriminarea de vârstă.

Avem și oameni de culoare, avem și bărbați și femei și hetero și homosexuali, dar nu avem deloc bătrâni. Așa cum există în toate televiziunile lumii.”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Cu ce se va ocupa Dan Negru după ce va renunța la televiziune: „Mă pricep”  / FOTO | Spynews.ro

Dan Negru a dat lovitura cu emisiunea de la Kanal D

La începutul anului, Dan Negru a surprins pe toată lumea atunci când a decis să plece de la Antena 1.

Prezentatorul s-a mutat la Kanal D, acolo unde a început să prezinte Jocul cuvintelor. Show-ul de cultură generală a avut un succes neașteptat.

Audiențele au fost pe măsură, motiv pentru care prezentatorul a continuat cu un alt quiz show.

“Nimeni nu credea că un show despre limba romană şi despre cuvinte poate să devină un fenomen, toţi credeam că publicul e prost şi că vrea doar reality în care vedetele sunt umilite sau show-uri în care se cântă şi se găteşte.

Cam la asta se rezumă oferta tv de la noi. Jocul Cuvintelor a demonstrat că avem şi un tip de public isteţ.”, a declarat Dan Negru

Sursa - fanatik.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72571086883545