Martie 27, 2024
"Doamne, foarte greu! Am plâns tot drumul". Andra, despre una dintre cele mai traumatizante perioade din viața ei
Andra, dezvăluiri dureroase despre cea mai grea perioadă din viața ei. Drama prin care a trecut celebra cântăreață!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă totul pare doar lapte și miere în viața sa, nu multă lume știe că Andra a trecut printr-o dramă, în urmă cu mai mulți ani. Mama artistei a avut o problemă gravă de sănătate și a fost nevoie să fie operată. Atunci, celebra cântăreață a suferit enorm și a ajuns, parcă, la capătul puterilor, scrie radioimpuls.ro

„ În 2007 cred că s-a operat ea. Ea tot lua pastile de durere. Zicea că o doare mijlocul și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize.

 

Am zis să facem și un ecograf. Când au văzut acolo analizeze și ecograful, au zic că de urgență trebuie să mergem la Fundeni. Să se opereze rapid pentru că avea o tumoare de 15 cm pe un rinichi. Ei credeau că este extinsă și pe ficat. A fost așa o chestie…Doamne, foarte greu! Ne-am dus la Fundeni de dimineață. Ei au zis să se opereze de urgență"', a povestit Andra în podcastul Fain și Simplu.

Andra drama mama  

Nu a fost singură alături de mama ei, asta fiindcă au venit și frații ei, fiind împreună în astfel de momente extrem de dureroase. După 17 ani de la acea întâmplare, Andra recunoaște că a fost cea mai grea perioadă din viața ei, mai ales că medicii erau destul de rezervați în privința prognosticului: "Eu am sunat, la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la ora 14 erau în București toți.

Am simțit că pot să împart durerea asta cu frații mei și că de asta e bine să fie mai mulți. La bucurie toată lumea se adună, dar când e un moment așa de greu, să fii singuri la părinți e greu. Să nu poți împărții durerea aia că mama ta, se poate întâmpla ceva cu ea. A fost o operație grea de multe ore. Eu a trebuit să plec la concert, am plâns tot drumul.”

"M-am născut într-o familie frumoasă și bună". Cine sunt, de fapt, părinţii Andrei Măruţă

Andra s-a născut în 1986, la Câmpia Turzii şi provine dintr-o familie numeroasă. Cântăreaţa mai are un frate şi două surori, iar ea nu este singura membră a familiei pasionată de muzică.

Fratele artistei, Mihai Săndel este tot cântăreţ, dar a ales o carieră în muzica populară. Acesta cântă alături de Aurora, soţia lui, însă cei doi au cântat şi cu Andra. Cei trei au chiar şi un album lansat împreună, "O familie populară".

 

Tatăl Andrei este şi el pasionat de muzică. Acesta chiar i-a fost manager artistei, dar şi-a îndeplinit şi un vis personal, la vârsta la care alţi oameni se pensionează. În 2019, când avea 62 de ani, a absolvit Facultatea de Drept, iar acum este avocat, profesie pe care o are şi ginerele său, Cătălin Măruţă. Mama Andrei a avut grijă ca cei patru copii să primească o educaţie adecvată. Diana, sora cea mare a artistei, nu are nicio legătură cu muzica. Aceasta lucrează la un centru pentru vârstnici, în Câmpia Turzii. Nici cealaltă soră a cântăreţei nu s-a despărţit de oraşul natal, fiind make-up artist.

"M-am născut într-o familie frumoasă și bună, cu părinți iubitori și înțelegători și cu frați talentați și mereu apropiați de mine. Când ne strângem laolaltă, ca pe timpuri, redevin copil și simt că sunt cea mai fericită din lume. Va mulțumesc pentru că ați avut mereu încredere în mine și ați știut să mă susțineți mereu pe drumul pe care am ales să pășesc", a scris Andra pe blogul personal.

Andra drama mama



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91302013397217