Noiembrie 07, 2022
Dezamăgire la Orhei. Smiley a anunțat cu o zi înainte de concert că nu va veni la hramul orașului
Interpretul român Smiley a anunțat că anulează toate concertele pentru următoarele șapte zile. Potrivit unei postări pe rețelele de socializare, cântărețul a făcut laringită acută și are nevoie de un tratament îndelungat. În același timp, Primăria Orhei anunță că acesta va evolua mâine la hramul orașului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„Laringită acută. Pe scurt: repaos vocal total, tratamente de tot felul, aerosoli timp de 7 zile cel puțin. Fără concerte, fără ședințe la studio, fără înregistrări. Îmi cer scuze față de cei cu care trebuia să mă întâlnesc sau în fața cărora trebuia să cânt. Vorba cântecului: “Ne vedem noi!” doar când… ne vom putea și auzi! Aveți grijă de voi”, a scris interpretul pe Facebook.

Despre faptul că Smiley, dar și alți cântăreți vor evolua la hram a anunțat Primăria orașului Orhei. Potrivit promoului, evenimentul va începe la ora 10:00.

„Iar seara, începând cu ora 17:00, dăm startul unui concert efervescent, cu invitați pe măsură. Trupa „Lume”, Bakota and Band, formația „Tharsis” și Molodvlaska vor încânta publicul cu cele mai frumoase melodii. Invitatul special al serii va fi interpretul din România – Smiley. Sărbătoarea va culmina cu un spectaculos foc de artificii”, informează Primăria Orhei.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.47615742683411