Noiembrie 28, 2022
Denis de la ‘The Motans’, în lacrimi la TV. Ce s-a întâmplat
Emisiunea Vocea României de vineri seară a fost una plină de emoții. Denis de la „The Motans” a plâns în direct la TV. Participanții concursului de talente au dat totul pe scenă, etapa fiind una care i-a dus cu un pas mai aproape de marele premiu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La ultima ediție Vocea României concurenții s-au luptat pentru un loc în knokout-uri. Cum miza este uriașă concurenții au dat totul pe scena pentru a-și îndeplini visul câștigării marelui trofeu.

De asemenea, relațiile dintre concurenți au trecut dincolo de competiție, astfel că antrenorii au auzit și au făcut totul public.

Denis The Motans, în lacrimi la „Vocea României”. „Nu l-am văzut niciodată plângând” 

Concurentul lui Smiley, mesaje pentru o concurentă de-a Irinei Rimes

„Băiatul ăsta îi scrie unei fete de la mine ce frumoasă e una, iar alteia ce frumoasă e cealaltă. Și are și iubită, are prietenă”, le-a spus Irina Rimes colegilor despre concurentul din echipa Smiley și Theo Rose.

Comparativ cu edițiile din trecut, acum nu s-au mai remarcat decât acei concurenți care au reușit să aibă o reprezentație uluitoare în ring.

Denis, în lacrimi  la TV

În ultima ediție, Denis de la The Motans a plâns în direct la TV. Motivul pentru care Denis Roabeș nu a mai putut să își stăpânească lacrimile a fost reprezentația concurentelor din echipa lui.

Denis Roabeș a izbucnit în lacrimi la prestația Dianei Guia și Smaranda Marian, care au oferit în cadrul show-ului o lecție prețioasă de prietenie. Cele două concurente fac parte din echipa lui Denis.

Denis, despre cele două concurente

 „Sunt geniale! Le iubesc, o sa rupă tot. E chimie între ele. Au devenit pietene datorită unei piese. Vă mulțumesc că faceți parte din echipa mea.

Eu consider că puterea unei voci constă în cuvântul din ea și în emoția pe care puteți să o transmiteți. V-ați descurcat de minune”, a spus Denis de la The Motans după prestația celor două concurente.

Irina Rimes, impresionată că cele două concurente l-au făcut pe Denis să plângă

Irina Rimes le-a felicitat și ea pe cele două concurente care l-au făcut pe Denis Roabeș să plângă.

„Fetelor, eu vreau să vă felicit pentru trei lucruri: primul este pentru că l-ați făcut pe Denis să plângă și eu nu l-am văzut niciodată plângând. Al doilea lucru este pentru ca v-ați armonizat perfect și al treilea lucru: m-ați făcut să–mi placă foarte mult o piesă pe care eu nu o știam și asta e de apreciat!”, a spus Irina Rimes.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.92383909225464