Martie 07, 2024
Delia, victima escrocilor! Ce imagini cu ea au apărut pe internet
Delia a răbufnit pe rețelele de socializare. Vedeta este revoltată că infractorii se folosesc de imaginea ei în mediul online pentru a face bani. Nu este pentru prima dată când cântăreața se confruntă cu o asemenea problemă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite artiste din România. Cântăreața este foarte activă în mediul online, postând aproape zilnic poze cu ținutele sale sau cu călătoriile în care pleacă. Având o grijă specială pentru urmăritorii săi, Delia a atras atenția asupra unor probleme pe care le-a întâmpinat în mediul online.

Comunitatea de fani a Deliei crește de la o zi la alta, iar artista are grijă să-i țină la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Cu toate acestea, faima vine la pachet și cu anumite probleme. Artistei i s-a furat identitatea, iar escrocii încearcă să facă bani de pe urma ei.

De-a lungul timpului, artista s-a confruntat cu mai multe incidente care vizau furtul de identitate pe rețelele de socializare. Acum, vedeta s-a hotărât să tragă un semnal de alarmă printre urmăritorii săi. Nu de puține ori, Delia a fost victima fenomenului deepfake. Mai exact, cineva s-a folosit de imaginea ei, având la bază diferite scopuri. Aceste incidente au pus-o de multe ori în ipostaze destul de neplăcute, scrie cancan.ro

Acum câțiva ani, imaginea Deliei a fost folosită de cineva pentru a crea videoclipuri cu conținut explicit. La vremea respectivă, această situație a fost primul semnal de alarmă pentru artistă. Aceasta și-a alertat fanii, îndemnându-i să fie precauți.

Delia, victima escrocilor pe rețelele de socializare! Artista a transmis un  mesaj tranșant, după ce mai multe imagini cu ea au început să ruleze pe  internet: „Vă binecuvântez” - WOWBiz

Delia este victima furtului de identitate. Ce și-a sfătuit urmăritorii să facă

Se pare că istoria se repetă, iar acum, pe Facebook, imaginea Deliei este exploatată. Numeroși fani au fost indignați când au descoperit că o presupusă Delia solicită saluturi. Ca recompensă, impostoarea promite 500 de euro tuturor celor care îi spun „Bună!”.

„Vă binecuvântez pe toți! Primii 200 de oameni care spun „Bună”, le dau 500 de euro și sunt reală, de acum încolo.”, este mesajul transmis în online.

La scurt timp după ce au văzut postarea, fanii au simțit că ceva nu este în regulă. Știrea a ajuns și la urechile Deliei, care a considerat necesar să facă anumite clarificări. Artista a subliniat că ea nu efectuează niciodată transmisiuni live pe Facebook, deci acele mesaje nu provin de la ea.

Delia, victima escrocilor pe rețelele de socializare! Artista a transmis un  mesaj tranșant, după ce mai multe imagini cu ea au început să ruleze pe  internet: „Vă binecuvântez” - WOWBiz

Vedeta le-a recomandat tuturor să nu cadă pradă unor astfel de glume. Delia este profund indignată de astfel de întâmplări și consideră complet inacceptabil ca imaginea ei să fie utilizată în astfel de contexte.

„Țepe! Nu mai haliți vrăjeli. Nu sunt live pe Facebook! Niciodată!”, le-a spus Delia urmăritorilor ei de pe Instagram.

Din nefericire, pe măsură ce tehnologia avansează, devine tot mai dificil să distingem între autentic și fals. În prezent, datorită progreselor în domeniul inteligenței artificiale, este posibil să se reproducă aproape orice, iar diferențele devin aproape insesizabile.

Delia, Victima Escrocilor în Mediul Virtual | Libertatea



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.63587832450867