Aprilie 12, 2021
Delia , dezvăluiri despre bărbatul vieții ei. ”Nu există ceva să nu știe”
Delia și Răzvan Munteanu formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România, însă cum se înțeleg cei doi și care e secretul relației lor? Interpreta a vorbit sincer și pe șleau despre bărbatul vieții ei în cadrul unui interviu.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

„E din alt material, e pe științe exacte. Ne completăm firesc, chiar dacă sună a clișeu. E o parte creativă, care sunt eu, și una cu calcule. Cel mai mult m-a ajutat faptul că am avut încredere și intuiție să îmi dau seama că el are potențial pentru așa ceva că atunci când ne-am cunoscut el nu făcea asta. Ușor, ușor am început să-mi dau seama că e extrem de talentat în diverse lucruri. E și bun manager și în multe direcții. La un moment dat e un haos, nu înțeleg cum poate să țină pasul cu toate lucrurile pe care vrea să le facă” a declarat Delia despre soțul ei. 

Artista a menționat faptul că ea a fost cea care i-a propus partenerului ei să se implice în activitatea ei profesională, mai ales după ce i-a mărturisit acestuia că a avut parte de anumite experiențe cu oameni care au dezamăgit-o și că în el are încredere. „Este extrem de exact și de calculat și știe foarte multă informație, foarte multă istorie, nu există ceva să nu știe, este incredibil. Simțindu-i potențialul i-am zis: „nu ai vrea să facem treaba asta împreună cumva, pentru că simt că în momentul ăsta nu am încredere în nimeni.” Am avut niște experiențe cu manageri, oameni, echipe care m-au dezamăgit. Era ușor să mă furi. Nu eram doar eu în situația asta”, a mai adăugat cunoscuta interpretă, citată de elle.ro. 

Delia a ținut să remarce că în ciuda faptului că munca le răpește mult timp amândurora, nu sunt zile în care să nu se vadă, iar atunci când vine vorba despre vacanțe, mereu le petrec împreună. La rândul său, Răzvan Munteanu a recunoscut, într-un alt interviu că muncește pentru cel mai bun produs de pe piață și că tot ce face pentru soția lui, o face cu pasiune. 

Delia și Răzvan Ciobanu s-au cunoscut într-un club de noapte din Centrul Vechi al Buureștiului în 2010, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5421738624573