Martie 01, 2024
Delia a fost diagnosticată oficial cu ADHD. Artista a mărturisit prin ce trece, după ce a ajuns la control: „Am hârtiile”
Delia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu ADHD, după ce, în urmă cu ceva timp, spunea în cadrul unui podcast că este sigură că suferă de această afecțiune, fără a fi consultat părerea unui medic. Acum, artista în vârstă de 42 de ani a afirmat că a ajuns la un specialist, care i-a confirmat suspiciunile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache mărturisea, în urmă cu ceva timp, că s-a autodiagnosticat cu ADHD și că nu are nevoie de confirmarea unui medic pentru a ști că suferă de această afecțiune. În cele din urmă, se pare că artista a mers, totuși, la specialist, unde a primit și diagnosticul oficial.
Cântăreața a făcut dezvăluirea în timpul celei mai recente ediții a emisiunii iUmor, al cărei jurat este. În timpul emisiunii, un concurent din Peru a afirmat că a fost diagnosticat cu ADHD, moment în care Delia a precizat că și ea suferă de aceași boală, scrie unica.ro

delia-matache
„Sunt peruan. Cred că Peru și România sunt două țări foarte asemănătoare. Oamenii sunt foarte asemănători. Știu că mulți oameni suferă de asta (n.r ADHD) în România, am văzut cum conduceți (nr. râde)”. Am fost diagnosticat cu ADHD – Tulburare de deficit de atenție. Ați fost diagnosticați? Eu am hârtiile (de la medic)”, a afirmat Mauricio Lombardi.

„Da! Și eu am hârtiile”, a reacționat Delia.

delia-la-iumor
Cum o afectează ADHD-ul pe Delia Matache Delia a precizat că ADHD-ul o afectează în majoritatea timpului, dimțindu-se nevoită să fie tot timpul în milcare și să aibă multe activități. De asemenea, ea a recunoscut că îi este greu să se concentreze. „Sunt bolnăvioară de ADHD, trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește, trebuie să fac multe lucruri.Nu sunt cu nimic mai specială. Sunt agitată dintotdeauna, nu am răbdare să fac anumite lucruri, nu pot să fac ce nu-mi place. La iUMor am foarte greu răbdare, s-a transformat puțin în rutină. Mai am noroc că mai vin oameni și vin cu un vibe nou și te agață în tot felul de chestii, se mai schimbă energiile”, a explicat artista în podcastul lui Gojira.

delia-pe-teresa-casei-sale

De-alungul timpului, Delia a dezvăluit, pe rețelele de socializare, că suferă de mai multe afecțiuni, printre care anxietate și misofonie, boală cunoscută și sub numele de „sindromul sensibilității la sunete”. Totodată, artista a afirmat că se confruntă și cu dureri la nivelul coloanei vertebrale.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 3.9954164028168