Martie 27, 2024
De la șoferi tăcuți, la pisici și plante, iată topul celor mai scandaloase cerințe ale celebrităților. Katy Perry are o listă uriașă
De la refuzul de a urca scările și cererea strictă de șoferi tăcuți până la solicitarea de a avea un număr generos de căței sau scaune de toaletă personale portabile, cerințele celebrităților pe platourile de filmare sunt adesea la fel de variate ca și personalitățile lor.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Așa-numitele „liste” ale vedetelor, care prezintă o serie de cerințe pentru a le face zilele de filmare sau spectacolele mai ușoare, sunt de multe ori considerate scandaloase în industria filmului și a televiziunii. Celebritățile nu ezită să-și facă cunoscute preferințele, fie ele extravagante sau excentrice.

Tom Hardy/ Profimedia 

Fotograful care a inspirat filmul recent al lui Tom Hardy, „Bikeriders”, a făcut unele declarații intrigante despre actor. Danny Lyon, în vârstă de 82 de ani, cunoscut pentru munca sa în domeniul fotografiei, a afirmat că i s-a cerut să evite să se uite la Tom, în vârstă de 46 de ani, în timpul unei vizite pe platoul de filmare din Cincinnati unde se turna pelicula, scrie peroz.ro

În cartea sa, intitulată „This Is My Life I'm Talking About”, Danny a făcut o serie de dezvăluiri despre actorul britanic, susținând că nu a reușit niciodată să-l întâlnească pe Tom, deoarece i s-a atras atenția să evite complet contactul vizual cu el, fiind ulterior îndrumat să-l privească din spatele unui copac.

Nu este clar dacă această cerință a provenit de la echipa de producție sau de la Tom însuși, însă a stârnit cu siguranță interesul publicului. Patrick Stewart a abordat anterior și el modul distanțat al lui Tom pe platourile de filmare, după ce au lucrat împreună în stadiile incipiente ale carierei sale.

Cei doi au colaborat la filmul „Star Trek: Nemesis”, iar Patrick a mărturisit că nu a anticipat o ascensiune spectaculoasă în cariera lui Tom, în mare parte din cauza comportamentului său aparent rezervat. El a remarcat că Tom părea mai interesat să petreacă timpul liber cu prietena sa decât să se integreze în grupul experimentat de actori din distribuție, deși a subliniat clar că Tom nu a fost niciodată nepoliticos sau dificil, ci doar reticent în a forma conexiuni.   

Jennifer Lopez 

Jennifer Lopez s-a prezentat adesea ca fiind modestă, însă cererile sale demonstrează contrariul. Cântăreața și compozitoarea Dannii Minogue a dezvăluit în cadrului podcastului său că JLo insistă să aibă camera din culise complet albă. 

Pe lângă o canapea și mese albe, se spune că Jennifer, în vârstă de 54 de ani, a insistat să aibă draperii albe, luminări albe și trandafiri albi, și este foarte serioasă cu privire la această solicitare încât aproape că a refuzat odată să cânte, deoarece camera ei din culise nu fusese redecorată în întregime albă. 

„Există o mulțime de povești despre celebrități, iar pe una o pot confirma. Eram la Top Of The Pops și mi s-a spus că Jennifer Lopez era pe drum, dar ea a refuzat să cânte din cauza faptului că încăperea nu a fost decorată complet cu alb”, a spus Dannii Minogue. 

Kevin Hart/ Profimedia 

Înainte de a se căsători, Kevin Hart a avut o cerință cu adevărat surprinzătoare atunci când se afla pe platourile de filmare. Comediantul ar fi cerut să i se aducă „cinci femei” cu vârste între 21 și 27 de ani, „cu o construcție atletică/sexy”. Deși nu a specificat în mod explicit care erau rolurile și responsabilitățile femeilor, se spune că acestea trebuiau să aibă „experiență în lucrul cu mulțimi mari de oameni”.

Trebuiau, de asemenea, să fie „foarte interesante”, precum și „foarte abordabile/atrăgătoare și să rămână în locul unde se afla Kevin, în vârstă de 44 de ani, timp de o oră înainte și după eveniment.”

cum se rasfata vedetele 

Mariah Carey este cunoscută pentru faptul că cere să nu „urce scările” atunci când merge la spectacole și solicită un „asistent de scară”. Însă acesta este doar vârful aisbergului când vine vorba de cerințele excentrice ale artistei. 

La cei 54 de ani, Mariah are o dorință în ceea ce privește camera sa din culise și cere ca încăperea să fie împărțită în două: o zonă confortabilă și una pentru machiaj și coafură. Mai mult, artista ar fi cerut la un moment dat 20 de pisici albe și 100 de porumbei albi în camera sa, dar și un asistent care să-i înmâneze guma de mestecat când era necesar.

De asemenea, la un moment dat, artista ar fi cerut apă cu vitamine, însă nu pentru a o bea, ci pentru a-și spăla câinii.

Beyonce 

Beyoncé este una dintre cele mai celebre cântărețe din lume, iar cu faima au venit și cerințele extravagante și neobișnuite. Fanii artistei au fost uimiți când au aflat că vedeta în vârstă de 42 de ani își aduce propriul scaun de toaletă în timpul turneelor, care este un lucru nelipsit din bagajul ei. 

„Beyoncé este o artistă atât de celebră încât poate cere orice. Echipa ei depune un efort uriaș pentru a se asigura că are tot confortul de care are nevoie, de asta are întotdeauna un scaun personal pentru toaletă. Membrii echipei s-au obișnuit cu cererile sale, însă e ciudat pentru cei care nu știu. Ea își cară scaunului de toaletă cu ajutorul unui cărucior de golf personalizat, acoperit cu cearșafuri negre, pentru a-l ascunde de ochii curioșilor”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Joe Jonas/ Profimedia 

Joe Jonas a acumulat o vastă experiență în turnee, începând cu perioada în care cânta alături de Jonas Brothers și continuând cu propria sa trupă, DNCE. Astfel, artistul în vârstă de 34 de ani știe exact cât de departe poate merge, iar cererile sale bizare includ căței.

„Am cerut să mi se aducă 12 cățeluși pentru o perioadă”, a declarat Joe Jonas în timpul unui interviu oferit în 2016. Prezentatorul de radio a fost de-a dreptul șocat și l-a întrebat: „De ce forțezi limitele?”. Joe a explicat că nu întotdeauna i se îndeplinesc dorințele, însă există orașe care sunt bucuroase să îl satisfacă: „Din când în când mă surprins cu 12 cățeluși în cameră”. 

Katy Perry 

Se spune că celebra Katy Perry are una dintre cele mai elaborate liste de cerințe din toate timpurile, având 45 de pagini, iar camera din culise ocupă un loc central. Toaleta artistei - care trebuie să fie ori crem, ori roz pudrat - trebuie să fie dotată cu două scaune de culoare crem, o măsuță de cafea în stil „Perspex modern” și lămpi ornamentate în stil „francez”.

Katy, în vârstă de 39 de ani, are, de asemenea, cereri florale foarte specifice, incluzând „hortensii albe și violete, trandafiri și bujori roz și albi”. Mai mult, pe lista sa este specificat că nu vrea să vadă „niciodată garoafe”. 

Pe lângă asta, o altă cerere de la care artista nu se abate este faptul că insistă ca șoferii să nu „înceapă o conversație cu ea”.

Paul McCartney/ Profimedia 

Un vegetarian dedicat, membrul trupei The Beatles, Paul McCartney, a fost extrem de direct când și-a exprimat cerințele pentru turneul care a avut loc în 2022. 

Asistentul său a transmis că Paul, în vârstă de 81 de ani, nu vrea ca scaunele limuzinei sale să fie acoperite cu piele și a impus o interdicție fermă asupra oricăror materiale din piele naturală, inclusiv imitații de animal print. Artistul a cerut ca încăperea sa din culise să fie curățată chimic și a preferat să fie decorată asemenea unei sere din Kew Gardens, cerând 19 plante cu frunze de aproape doi metri și patru plante cu frunze de un metru.

De asemenea, în ceea ce privește plantele, Paul a cerut să nu i se aducă deloc copaci, „să nu vadă trunchi” și „fără ambrozie”. El a insistat să fie servit cu un meniu vegetarian pe o masă lungă de 8 metri și acoperită cu o față de masă albă. 

Selena Gomez 

După despărțirea de Justin Bieber din 2014, Selena Gomez a avut o cerere neobișnuită. Impactul separării lor a fost atât de profund încât artista în vârstă de 31 de ani ar fi solicitat ca nicio persoană care lucra cu ea să nu poată fi numită Justin, conform publicației Marie Claire.

Pentru membri ai echipei care purtau numele Justin, au fost obligați să folosească temporar un alt nume.

În afară de această interdicție temporară pentru numele Justin, celelalte cerințe unice ale cântăreței includ plăcinte cu pui și murături.

Turneele pot fi extrem de solicitante, astfel că, Drake se asigură că se poate relaxa în timp ce călătorește dintr-un oraș în altul. Rapperul a cerut să primească patruzeci de bețișoare de tămâie, insistând că acestea trebuie să fie "parfumate natural".

Pe lângă tămâie, Drake, în vârstă de 37 de ani, se răsfață și în alte moduri, având o listă extinsă de băuturi alcoolice, precum Hennessy sau Courvoisier, Patron Silver Tequila, Grey Goose Vodka, Jack Daniels și Heineken.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86485934257507