Octombrie 02, 2023
David Beckham, amintiri dureroase din tinerețe: „Unde mergeam, eram abuzat”
David Beckham a fost o figură idolizată în rândul englezilor timp îndelungat, dar a trăit un moment tragic care l-a băgat, pur și simplu, în depresie. Acum foarte mulți ani, mai exact în 1998, echipa națională a Angliei a fost eliminată în optimile Cupei Mondiale de către Argentina într-un meci decis la loviturile de departajare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cu scorul de 2-2, Beckham, starul Angliei, a fost eliminat, meciul s-a încheiat la egalitate, iar sud-americanii au învins în urma loviturilor de la 11 metri. Această înfrângere a adus dezamăgire fanilor, iar toată vina a căzut pe umerii lui David Beckham.

De la acel moment au trecut nu mai puțin de 25 de ani însă amintirea și durerea au rămas la fel de vii în sufletul familiei Beckham. Partenera de viață a fotbalistului, Victoria, a discutat despre unul dintre cele mai dificile momente din cariera lui David, scrie click.ro

Ura absoluta a fost la un alt nivel. El era în depresie. Încă vreau să-i omor pe oamenii ăia”, a spus vedeta, citată de The Sun.

David Beckham To Visit Manila On October 13

A fost extrem. Toată țara m-a urât. Mi-a schimbat viața. Mă simțeam vulnerabil și singur. Unde mergeam, eram abuzat. Se întâmpla zilnic. Oamenii se uitau la mine într-un anumit mod, mă scuipau pe stradă, veneau în fața mea și-mi spuneau anumite lucruri. A fost greu”, a spus fostul fotbalist care acum patronează clubul american Inter Miami.

Erkek Avatarları - Sayfa 89 - Türkiye'nin En Güncel Forum Sitesi

Cum s-au cunoscut David și Victoria 

Când s-a întâmplat acest moment cei doi erau deja un cuplu. Iată că în ciuda tuturor obstacolelor, aceștia încă formează unul dintre cele mai trainice cuplurile de la Hollywood.

Cuplul s-a cunoscut în 1997, când David era un as al fotbalului la Manchester United, iar Victoria era o Spice Girl. Ei au devenit rapid unul dintre cele mai fierbinți cupluri din lumea celebrităților și s-au căsătorit la mai puțin de doi ani mai târziu.

Tajemství spokojeného vztahu Victorie a Davida Beckhamových odhaleno ...

În 2016, Victoria a vorbit pentru British Vogue despre primul moment în care l-a văzut pe David, simțind că a fost dragoste la prima vedere: „Și da, dragostea la prima vedere există. Ți se va întâmpla în salonul jucătorilor de la Manchester United - deși te vei îmbăta puțin, așa că detaliile exacte sunt neclare." Amintindu-și de prima întâlnire, ea a adăugat: „În timp ce ceilalți fotbaliști stăteau la bar și beau cu prietenii lor, îl vedeai pe David stând deoparte cu familia sa. Avea un zâmbet atât de drăguț."



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0274591445923