Ianuarie 30, 2024
Dana Budeanu și-a arătat sânii în toată splendoarea. Cum a pozat designerul la 44 de ani
Dana Budeanu face ce face și tot rupe gura târgului! Creatoarea de modă a ieșit și mai mult decât ne-a obișnuit din zona de confort și a postat o fotografie menită să încingă imaginația bărbaților și invidia reprezentantelor sexului frumos.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Șatena se încadrează în topul celor mai vocale femei din România. Își expune punctul de vedere strict și la obiect și nu are nicio problemă în a aborda diverse subiecte politice. A stârnitul interesul publicului acum ani de zile, când a devenit virală cu rubrica „Amețitele și Mafioții”, iar de atunci și-a mărit comunitatea de urmăritori din social media. 

Vedeta a postat pe rețeaua de socializare o nouă fotografie mult mai deocheată față de cele cu care ne-a obișnuit deja. Vedeta a optat pentru o pereche de jeanși și un top alb, transparent, care permite să se vadă o mare parte din bust. Imaginea cu pricina a obținut nenumărate aprecieri din partea fanilor, scrie click.ro

Fotografia postată de Dana Budeanu pe Instagram 

Ce părere are Dana Budeanu despre amante 

Unul dintre principalele motive care conduc la destrămarea căsniciilor este infidelitatea, iar Dana Budeanu nu îi iartă nici pe cei care o practică. În trecut, într-unul dintre episoadele emisiunii de pe YouTube, creatoarea de modă a abordat acest subiect controversat. 

Nu s-a sfiit să își spună atât părerea despre amante, cât și despre bărbații care aleg să ducă o viață dublă:

„A fi amantă este o șmecherie, ține de ea! Ce dracu vă prostiți atât cu povestea de iubire, că e geloasă pe nevasta lu ală ... Păi ce treabă ai? De ce te-ai băgat? Pleacă. Nu există. Amantele au un job. Fă-ți jobul și reject lui. Știi? Pac, vineri vrea să vină. «Nu pot».

Îți dai seama, șoc și groază. «Eu plătesc tot, cum adică nu poți?». Înțelegi? «Nu pot pentru că sunt în depresie, m-am îndrăgostit de tine». Știi? Și o bagi pe asta, ești îndrăgostită, nu te mai regăsești. El trebuie ținut în spaime, numai spaime”, a spus Dana Budeanu acum ceva timp, conform informațiilor apărute în presă.

Dana Budeanu, apel pentru politicieni: Voi niște nenorociți ați distrus ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2731969356537