Februarie 19, 2024
Dan Bittman confirmă că are o iubită: „Suntem în test”
Dan Bittman, discret cu viața lui personală, a vorbit recent despre statutul său sentimental, confirmând că este în prezent într-o relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai mult, s-a referit și la mama celor trei băieți ai săi, afirmând că nu mai comunică deloc. Anterior, în ultima perioadă, ajunseseră să comunice doar prin mail, a mai spus el.

Chiar dacă este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România și lumea ar vrea să știe totul despre viața lui personală, mai cu seamă că multe domnișoare frumoase s-au perindat prin viața lui, Dan Bittman este extrem de discret.

Invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, artistul a dezvăluit că nu mai există nicio șansă de împăcare cu mama copiilor săi, cu care nu a comunicat deloc de o vreme, scrie libertateapentrufemei.ro

Dan Bittman și Liliana Ștefan au ales să-și spună adio în anul 2017, după mulți ani împreună (chiar dacă fără acte) și trei copii frumoși, trei băieți înalți ca brazii. De atunci, totul a mers din rău în mai rău în ceea ce privește relația lor.

„Nu cred că se poate (împăcarea – n. red.), nu, nu din vina mea sau că e vreo vină. Ne bucurăm fiecare de copii, ba la mine, ba la ea, dar nu, noi doi nu mai comunicăm.

Am comunicat o vreme doar pe mail, aia a fost ultima comunicare, foarte oficială și nu”, a spus Dan Bittman, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

dan bittman, despre emisiunile de talente

Dan Bittman e într-o relație

Legat de statutul său sentimental, artistul a fost sincer. Da, există cineva, dar, pentru moment, nu vrea să ofere mai multe amănunte, relația fiind la început.

Mai mult, solistul trupei Holograf a dat de înțeles că femeia care îi e alături momentan nu e una din sfera showbiz-ului, dezamăgindu-i astfel pe cei care sperau că îi vor vedea oficial, ca un cuplu, pe el și Denise Rifai.

Concert extraordinar cu Dan Bittman la Suceava. Vezi prețul biletelor ...

„Există, se mai găsește, mai e, apar. E ok, sunt într-o fază destul de tihnită a vieții, e bine așa cum e.

Nu e ceea ce se scrie, să știi, nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine.

Depinde foarte mult cum te-ai obișnuit, în meseria asta fugi prin toată lumea, țara și cineva trebuie să înțeleagă și chestia asta, dacă se poate. De asta zic, avem o viață.. o perioadă merge, dar după… Suntem în test.”, a continuat artistul seria dezvăluirilor.

Surpriza la Antena 1! Dan Bittman va prezenta show-ul „Aici eu sunt ...



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.5278363227844