Martie 06, 2024
Cum arată și ce face astăzi Facundo Arana, iubitul Nataliei Oreiro din "Înger sălbatic". E căsătorit și tatăl a 3 copii
Facundo Arana este un actor argentinian devenit cunoscut la noi grație rolului lui Iva din "Înger sălbatic", telenovela în care a jucat alături de Natalia Oreiro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La 17 ani, pe când era doar un elev de liceu, Facundo a trecut printr-o mare cumpănă. A fost diagnosticat cu un tip de cancer al sistemului limfatic, boala Hodgkin. După 11 luni de chimioterapie și radioterapie, urmate de cinci ani de controale regulate, a fost declarat vindecat. 

Cu telenovela "Înger sălbatic", în care a jucat în 1998 și 1999, Arana a cunoscut succesul internațional, fiind apreciat de atunci și în Rusia, Israel, Polonia și România, nu numai în America Latină.

Au urmat alte roluri în telenovele, dar și în filme, iar în 2018 și-a lansat și cariera muzicală și primul album cu ritmuri jazz și blues, scrie peroz.ro

Facundo Arana e căsătorit din 2012, are 3 copii și a urcat pe Everest

Facundo Arana

În 2012, actorul a încercat să urce pe Everest, dar în timpul ascensiunii a fost evacuat de urgență din cauza unei probleme respiratorii. Patru ani mai târziu, a reușit să-și împlinească visul. 

În ultimii ani, Facundo Arana și-a dedicat viața cauzelor sociale, lucrând îndeaproape chiar și cu UNICEF. A călătorit în părți izolate ale Argentinei și a filmat câteva documentare pentru a promova donarea de sânge.

Nu s-a îndepărtat, însă, de lumina reflectoarelor. În luna martie, în prag de 52 de ani, Facundo Arana a devenit jurat la"Let's Dance", o emisiune slovacă de dans.

În ceea ce privește viața personală, Facundo Arana este căsătorit cu modelul Maria Susini, din 2012, alături de care are trei copii. Înainte de acest mariaj a avut o relație de 10 ani cu actrița Isabel Macedo.

¡Espectacular! Así toca el piano el hijo de Facundo Arana

¡Enormes! Así están hoy los tres hijos de Facundo Arana y María Susini



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.9417788982391