Noiembrie 08, 2023
A fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață. Nimeni nu se aștepta ca acesta să fie bărbatul anului 2023
Milioane de femei au suspinat ani la rând după el, după ce l-au văzut în rolul neurochirurgului Derek “McDreamy” Shepherd din “Anatomia lui Gray”. Acum, la 57 de ani, Patrick Dempsey a fost desemnat de revista People “Cel mai sexy bărbat în viață”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul recunoaște că se bucură că i-a revenit și lui, în sfârșit, această titulatură :)  “Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele. E bine să ți se recunoască meritele, ego-ul meu e fericit, dar vreau să mă folosesc de asta într-un mod pozitiv”.

Adorat de milioane de femei, Patrick Dempsey este căsătorit cu Jillian, de profesie make up artist, și are trei copii – o fată de 21 de ani, Talula, și gemeni, Sullivan and Darby, în vârstă de 16, scrie perfecte.ro

Cum a reacționat actorul când a aflat că este “cel mai sexy bărbat în viață”? “Am fost de-a dreptul șocat, apoi am început să râd. Ce e asta, o glumă, nu?”

Actorul crede că noua titulatură îl vă transforma în țintă glumelor copiilor sai. “O să radă să mine și o să găsească toate motivele pentru care nu ar fi trebuit să fiu numit eu cel mai sexy”.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, ceas de mână şi text care spune „November20,2023 2023 November pple welove special 134 men Patrick Dempsey Sexiest (finally!) daring, dreamy definitely Man worth the vait Alive!” 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text care spune „R ple welove November 20, 2023 special 134 men (finally!) Patrick Dempsey Sexiest daring,dreamy my daring, drea & definitely Man worth the wait Alive!” 

Patrick Dempsey - Patrick Dempsey Photo (33349187) - Fanpop



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90901374816895