Ianuarie 29, 2024
Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare. "Noul chip" al actorului a atras toate privirile
Brad Pitt a fost fotografiat pe platourile de filmare. Actorul a atras toate privirile cu tenul său impecabil la vârsta de 60 de ani. Fostul soț al Angelinei Jolie continuă să sfideze îmbătrânirea cu aspectul său.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actorul în vârstă de 60 de ani a fost văzut arătându-și aspectul tineresc în timp ce filma pe platourile de filmare din Florida.

Pitt a fost văzut etalându-și brațele tonifiate într-o spălătorie cu colegul său, Javier Bardem.

El era îmbrăcat într-un tricou alb și blugi albaștri, accesorizați cu o curea din piele maro. Actorul purta și cizme din piele de căprioară, tot de culoare maro. Pitt zâmbea în timp ce look-ul său era completat cu un ceas din argint și bijuterii, scrie catine.ro

Într-una dintre fotografii se vede cum el s-a rezemat de o masă de la spălătoria din Florida. În tot acest timp a zâmbit cât a purtat o conversație cu colegul său.

Pitt a fost văzut, de asemenea, ținând un pix, în timp ce arăta cu degetul și zâmbea pe platoul de filmare cu Bardem.

Actorul a mai fost văzut la Rolex 24 de la Daytona. Pitt a apărut pe pista Daytona International Speedway, deoarece urmează să joace într-un film de Formula 1.

Brad Pitt, în haine lejere, pe platourile de filmare 

El a fost fotografiat într-o mașină de golf în timpul cursei auto Rolex 24 din Daytona, Florida.

Povestea noului film al lui Brad Pitt urmărește povestea unui șofer în vârstă, a revenit la cursele de mașini sport.

Brad Pitt, fotografiat în timp ce le face cu mâna fotografilor

Jerry Bruckheimer, care a produs și „Days of Thunder”, produce și acest film F1. Lewis Hamilton este atât producător, cât și consilier tehnic, iar regizorul este Joseph Kosinski, care a regizat „Top Gun: Maverick”. Acesta urmează să fie lansat în vara anului 2025.

Deși actorul de la Hollywood se află în industria divertismentului de zeci de ani, Pitt își păstrează fizicul în așa fel încât este greu de crezut că au trecut atât de mulți ani și nimic nu se schimbă la corpul lui.

„Toată lumea de la Hollywood comentează cât de uimitor arată Brad Pitt pentru vârsta lui. Nu este deloc evident dacă a intervenit cu medici esteticieni. De fapt, oamenii cred că în loc să îmbătrânească, el întinerește. Arată atât de bine”, a spus dr. Jason Emer, dermatolog din Beverly Hills și New York, pentru Fox News Digital.

Brad Pitt filmează pentru producția F1

„Acest lucru se datorează probabil faptului că tratamentele nechirurgicale oferite de dermatologii cosmetici și de alți furnizori de servicii estetice sunt atât de discrete. Chiar și celebrități precum Brad Pitt pot face tratamente și pot arăta normal în aceeași zi sau a doua zi, fără ca nimeni să-i cunoască secretul.”

„Brad Pitt primește probabil aceste tipuri de protocoale avansate de tratament pentru a-și menține pielea impecabilă, ridurile minime și pielea întinsă, fără ca nimeni să știe”, a explicat el.

Brad Pitt, în haine lejere, în Paris

„Aceasta este o combinație secretă a celebrităților de la Hollywood pentru a continua să arate ca și cum ar da timpul înapoi. Efectul Benjamin Button sau tratamentul doppelgänger Brad Pitt.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49459838867188