Septembrie 04, 2023
Cum arată Kate Moss fără pic de machiaj, la 49 de ani, după ce acum două decenii o ținea numai în petreceri îmbibate în alcool
Kate Moss, una dintre cele mai cunoscute figuri ale anilor '90, când vine vorba de prezentări de modă, a fost surprinsă zilele trecute la o plimbare de una singură, pe străzile din Londra. Britanica ajunsă la 49 de ani a ieșit din casă fără strop de machiaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Din ce în ce mai multe vedete au "curajul" de a apărea nemachiate în public, lucru care nu prea se întâmpla cu ani în urmă. Kate Moss a adoptat acest "trend" și nu s-a ferit de fotografii care au reperat-o rapid pe stradă.

Kate Moss nemachiata 

Kate Moss nu are o siluetă cu mult diferită față de perioada când făcea legea pe podiumurile de modă. Afișează, de asemenea, un chip fără riduri. De câțiva ani, supermodelul a renunțat la stilul de viață haotic pe care-l ducea acum mai bine de 20 de ani, când participa la petreceri nesfârșite îmbibate în alcool și fum de țigară și când nu dădea nicio importanță somnului. În 2005 a fost implicată într-un scandal, după ce a fost pozată la o petrecere lângă o masă pe care erau mai multe linii de praf alb, scrie peroz.ro

Acum nu mai iese la fel de mult, a renunțat la alcool, face yoga zi de zi pentru a gestiona stresul și chiar a lansat un brand care promovează stilul de viață sănătos.

Anul trecut au apărut speculații conform cărora Kate și-ar fi făcut un lifting facial, scrie Daily Mail, dar vedeta nu a confirmat niciodată informația, deși pielea ei e mai strălucitoare, ridurile sunt reduse și întreg chipul e mai proaspăt și mai plin.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.416659116745