Iunie 27, 2023
Cum a arătat tortul de 150 de kilograme de la nunta Cristinei Spătar. Vedeta, nevoită să urce pe trepte pentru a-l tăia
Nunta Cristina Spătar cu omul de afaceri Vicențiu Mocan a fost o adevărată desfășurare de forțe. Regina R&B s-a asigurat că îi surprinde pe invitați, iar tortul a fost unul cu adevărtat special, cântărind nu mai puțin de 150 de kilograme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele într-o ceremonie fastuoasă. Petrecerea a continuat la un restaurant de lux din Vâlcea, alături de familie și prieteni, iar distracția a fost în toi, judecând după imaginile de la nuntă.

Regina R&B și soțul ei nu s-au zgârciat atunci când a venit vorba de nunta lor. Cei doi miri s-au asigurat că nu le lipsește nimic nici lor, nici invitaților și au reușit să surprindă, mai ales, cu tortul ales, scrie a1.ro

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, tort de nuntă şi nuntă

Dacă rochia pe care aceasta a purtat-o în ziua cea mare a cântărit nu mai puțin de 10 kilograme, desertul a fost, cu siguranță o altă atracție a serii. Potrivit informațiilor, tortul mirilor a cântărit 150 de kilograme.

În imaginile surprinse de la marele evenimet, se observă momentul în care desertul foarte înalt este adus în țară. De asemenea, atunci când cântăreața a mers să taie prima bucată, așa cum spune tradiția, ea a fost nevoită să urce două trepe pentru a ajunge până în vârf.

Cristina Spătar s-a asigurat astfel că îi impresionează pe invitații de seamă care au participat la nunta ei cu Vicențiu Mocanu. Părinții religioși ai cuplului au fost Angela Botgros, fiul Maestrului Nicolae Botgros, dirijorul orchestrei Lăutarii de la Chișinău, dar și Ion Paladi și soția acestuia, Veronica, coleg de breaslă, dar și un prieten apropiat al miresei, mai transmite click.ro.

VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.49565005302429