Februarie 15, 2017
Cu ce să porți fusta creion?
Fusta creion este de mult timp piesa favorită din garderoba oricărei femei. În primul rând, acest model se potrivește cu multe stiluri de îmbrăcăminte. În al doilea rând, este un adevărat trend al anului 2017.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest sezon, fusta creion din piele este în centrul atenției. Ea se combină perfect cu pulovere și haine denim. Spre exemplu, pentru un stil casual se poate purta cu o jachetă denim.

Fusta creion cu talie înaltă poate fi purtată cu o bluză, pe care o aranjezi în interior ca să-ți scoți în evidență talia. Anume în asta constă frumusețea modelului. Pentru a accentua talia înaltă, alege culori contrastante pentru părțile de jos și sus ale corpului.

Stilului youth se potrivesc toate culorile aprinse. De exemplu, fusta creion poate fi de culoare roșie, verde, galbenă, albastru închis sau deschis.

Dacă ai decis să porți o fustă creion, îți sugerăm să renunți la încălțămintea cu exces de bijuterii sau de modele neobișnuite. Clasicul și în culoare, și în model este cheia pentru o imagine elegantă. Look-urile post-teen și stilul casual sunt excepții.

Fusta creion din denim se asortează perfect cu cămăși albe.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.014062166214