Decembrie 28, 2023
Crăciunul în familia lui Smiley. Imaginile cu Josephine și Moș Crăciun "au topit" Internetul. Ce cadouri a primit
A fost un Crăciun magic și în familia Maria, adică în cuplul Gina Pistol și Smiley (Tiberiu Andrei Maria). În centrul atenției a fost fetița lor, Josephine, care a fost fotografiată într-o ipostază superbă alături de Moș Crăciun.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cum a arătat Crăciunul 2023 în familia lui Smiley? Minunat! Solistul este cel mai fericit soț și tată, iar acest sentiment se vede pe chipul lui, în fotografiile publicate pe rețelele sociale. Este al treilea Crăciun petrecut cu Josephine, fiica lui, care a venit pe lume pe 9 martie 2021, scrie avantaje.ro

Smiley și Gina Pistol au publicat imagini de familie, din momentul în care au împodobit bradul și până la masa festivă de Crăciun, venirea Moșului și împărțirea darurilor. Josephine, o dulceață de fetiță blondă și cu păr inelat, a participat alături de părinți și s-a bucurat de fiecare moment.

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-10

Ce a primit Josephine de la Moș Crăciun. Smiley: „Pe tati se încearcă toate cadourile”

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm – timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, este mesajul Ginei Pistol, de Crăciun.

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-9

Josephine l-a așteptat pe Moș Crăciun îmbrăcată cu o rochiță roșie și s-a asortat cu tatăl ei, care a ales un pulover în culorile Crăciunului, roșu cu carouri verzi. Sunt adorabile imaginile cu Josephine, îmbrățișându-l pe Moș Crăciun cu toată forța ei de copilaș de nici trei ani.

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-4-1

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-5

Dar să trecem de la tandrețe, la distracție, căci după ce au fost deschise cadourile de la Moș, Smiley a devenit rapid cobai pentru fiica lui. Printre altele, Josephine a primit și un set cu produse de înfrumusețare, așa că a putut să își „deschidă” un salon ca la carte.

Primul client a fost, evident, tatăl ei, Smiley fiind nevoit să accepte o manichiură, o pedichiură cu ojă mov și un coafat „sauvage”, după cum se vede în imagini. „Pe tati se încearcă toate cadourile”, a scris Smiley în descrierea pozelor. „M-a și pieptănat fiica, desigur”, a completat el. Norocul lui este că oja pentru copii este pe bază de apă și se îndepărtează foarte ușor.

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-7 

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-8

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-1

gina-pistol-smiley-josephine-craciun-2023-3

Fanii i-au felicitat și le-au transmis toată admirația și toate gândurile bune, însă au fost și câteva mesaje care se întrebau dacă nu cumva Gina este din nou gravidă. Mesajul unei decorațiuni speciale, din bradul de Crăciun, a stârnit această confuzie. Era, de fapt, o ecografie cu Josephine, alături de mesajul „Best gift ever” (cel mai frumos cadou), ecografie pe care Gina a decis să o înrămeze (foto jos). „Ce-o fi însemnînd poza din brăduț? Crăciun fericit și binecuvîntat!”, „Vine barza”, au scris fanii, în comentarii.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.56565427780151